Как да правим по-добър секс според.. позата

Re: Как да правим по-добър секс според.. размера

Мнениеот Kremiliya » 24 Яну 2015, 14:43

И моят мъж не е особено надарен, или поне не и с опита, който съм имала от преди, може би предишните ми партньори са били пък в другата крайност, кой знае. Любимата ни поза са лъжичките :D
Аватар
Kremiliya

Re: Получавали ли сте контузии по време на секс? Коя поза смятате за най-опасна?

Мнениеот Krum » 24 Яну 2015, 15:04

Според мен разни пируетни пози са супер опасни, по-хубаво на сигурно в леглото :mrgreen:
Аватар
Krum

Re: Получавали ли сте контузии по време на секс? Коя поза смятате за най-опасна?

Мнениеот rabotnata pchela » 24 Яну 2015, 15:30

Krum написа:Според мен разни пируетни пози са супер опасни, по-хубаво на сигурно в леглото :mrgreen:

Да, от типа на единия с краката на горе, другия с краката на долу и... тоя с краката на горе по възможност да е във въздуха и като цяло да са прави на полето в гръмотевична буря.. и аз не ги харесвам такива ;)
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот rabotnata pchela » 24 Яну 2015, 15:33

трябва да се ползват нови пози, моят мъж има универсален.. размер и всякакви пози са си ОК, но при проблем трябва да наблягате на тези, при които има по-голямо проникване ;)
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Mon_ton » 24 Яну 2015, 16:08

О, да случвало ми се е!!! Веднъж при орален секс партньора ми си загуби.. топчето на обецата на езика, да не ви казвам какъв спек беше после, при доктори и глупости.. :oops: :lol:
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Elica » 24 Яну 2015, 16:21

Mon_ton написа:О, да случвало ми се е!!! Веднъж при орален секс партньора ми си загуби.. топчето на обецата на езика, да не ви казвам какъв спек беше после, при доктори и глупости.. :oops: :lol:

:shock: :shock: :shock: То е било голямо преживяване това, ужас!
Аватар
Elica

Мнениеот Lollipop » 25 Яну 2015, 10:35

Оф, те за голям казват, че не е хубаво, ама за малък пък още по-зле. :roll:
Използвайте пози, при които краката ти са по-често събрани, така ще усещаш по-добре партньора си, а и за него удоволствието ще е по-голямо :)
Аватар
Lollipop

Мнениеот Kaya » 25 Яну 2015, 11:29

Вярно, че не се водят лесно подобни разговори, но според мен е по-добре да поговорите, да използвате заедно нови техники, да проучите из интернет различни пози, да включите играчки. Ако се появите изненадващо на вратата с вибратор сигурно ще се спече доста младежа и комплексира повече. На ясно сте, че и той осъзнава проблема, нали?
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот silver933 » 25 Яну 2015, 12:22

А после твърдят жените, че размерът не бил от значение, даа бе! :))
Виждаме ви какви ги пишете скришом по форумите :lol: :lol: :lol:
Майтап, майтап, но само с приказки стават нещата и никога не използвайте думата "МАЛЪК"! :)
Предложете му на приятеля си да си купите някоя секс играчка, за да увеличите удоволствието си, кажете му, че харесвате секса с него, но ви се иска да се разнообразявате понякога и все пак не забравяйте, че покрай ползването на играчкиет, тряба и мъжа си да ползвате. :mrgreen:
Аватар
silver933

Мнениеот S_Milenska » 25 Яну 2015, 12:59

silver933 написа:А после твърдят жените, че размерът не бил от значение, даа бе! :))
Виждаме ви какви ги пишете скришом по форумите :lol: :lol: :lol:

Това го твърдим само пред мъжете! Иначе залагаме на златната среда! Неслучайно се нарича точно ЗЛАТНА, хехе :))) Нито с голям е добре, защото е болезнено, нито обратното е хубаво. :?
Аватар
S_Milenska

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски