27 Юли 2015, 11:31
Pacienti написа:Gorica23 написа:Когато е добър дерматолога, ако искаш нещо безумно и смешно ще направи всичко възможно да те разубеди и ще предложи вариант, който е добър за теб, другото и за тях не работи. Но има луди, с тях не се излиза на глава...
Луди дал бог, но ако лекаря е професионалист не се притеснява да им откаже.
Повечето лекари, държат на реномето си, а то с пари не се купува.
28 Юли 2015, 13:05
28 Юли 2015, 13:34
Pacienti написа:Има млади хора, които още от пубертета имат проблемна кожа, и определени терапии помагат да се реши този проблем. Какво престъпно има в компетентна консултация за правилно поддържане на кожата и ЕВЕНТУАЛНО подходящи за възрастта пилинги. Брат ми беше на 17г. когато започна да я посещава и благодарение на лечението, което му проведе д-р Каляшева, не се притеснява да го гледат в лицето. Единствено шокиращ е твоят прочит на цитата ми, а останалото няма нужда от коментар, защото е под всякакво ниво.
28 Юли 2015, 16:00
веселказасмяна написа:Pacienti написа:Има млади хора, които още от пубертета имат проблемна кожа, и определени терапии помагат да се реши този проблем. Какво престъпно има в компетентна консултация за правилно поддържане на кожата и ЕВЕНТУАЛНО подходящи за възрастта пилинги. Брат ми беше на 17г. когато започна да я посещава и благодарение на лечението, което му проведе д-р Каляшева, не се притеснява да го гледат в лицето. Единствено шокиращ е твоят прочит на цитата ми, а останалото няма нужда от коментар, защото е под всякакво ниво.
Добре е, че са привършили така нещата, имам приятели с такива сериозни проблеми, които и до днес не са съвсем излекувани, а и белезите са си там!
29 Юли 2015, 12:49
Pacienti написа:веселказасмяна написа:Pacienti написа:Има млади хора, които още от пубертета имат проблемна кожа, и определени терапии помагат да се реши този проблем. Какво престъпно има в компетентна консултация за правилно поддържане на кожата и ЕВЕНТУАЛНО подходящи за възрастта пилинги. Брат ми беше на 17г. когато започна да я посещава и благодарение на лечението, което му проведе д-р Каляшева, не се притеснява да го гледат в лицето. Единствено шокиращ е твоят прочит на цитата ми, а останалото няма нужда от коментар, защото е под всякакво ниво.
Добре е, че са привършили така нещата, имам приятели с такива сериозни проблеми, които и до днес не са съвсем излекувани, а и белезите са си там!
Акнето изисква постоянна грижа, ако не поддържаш кожата си правилно, пак се появява. Пилингите дават резултати при белезите, но пак казвам, че дерматолога е този, който назначава лечението. Начина на хранене също е от огромно значение, ето статия по въпроса на моята дерматоложка:
http://www.drkaliasheva.com/articles/vl ... -na-akneto
29 Юли 2015, 14:25
MollyDolly написа:Pacienti написа:Акнето изисква постоянна грижа, ако не поддържаш кожата си правилно, пак се появява. Пилингите дават резултати при белезите, но пак казвам, че дерматолога е този, който назначава лечението. Начина на хранене също е от огромно значение, ето статия по въпроса на моята дерматоложка:
http://www.drkaliasheva.com/articles/vl ... -na-akneto
Много интересни неща пише, не съм предполагала, че от толкова неща може да се влияе акнето, въпреки че кожата ти първа показва, когато нещо в тялото не е наред, въпросът е дали сме се научили да виждаме промяната
29 Юли 2015, 15:57
29 Юли 2015, 16:23
LaCoquine написа::oДинята?! Аз уж четох статията, но явно това съм го пропуснала, как така е вредна? Затова ли лятото ми излизат повече пъпки отколкото през другите сезони, понеже карам основно на диня и салати?
29 Юли 2015, 16:39
30 Юли 2015, 11:04