02 Окт 2015, 16:08
Doktoricata написа:Алергиите може и да не се лекуват, но при обрив се ходи при дерматолог. Еин приятел така си мислеше, че има алергия, а се оказаха някакви лишеи по кожата, които си ги влачеше с години...
06 Окт 2015, 10:03
mihaella написа:Doktoricata написа:Алергиите може и да не се лекуват, но при обрив се ходи при дерматолог. Еин приятел така си мислеше, че има алергия, а се оказаха някакви лишеи по кожата, които си ги влачеше с години...
Тези кожните са много страшни, появяват се изневиделица, след това не минават с години, точно заради това трябва да сме внимателни, плюс че кожата издава цялостното ни състояние, как така ще имаш обрив и няма да се заинтересуваш от какво ти се е се е появил![]()
![]()
06 Окт 2015, 11:27
annamaria написа:mihaella написа:Doktoricata написа:Алергиите може и да не се лекуват, но при обрив се ходи при дерматолог. Еин приятел така си мислеше, че има алергия, а се оказаха някакви лишеи по кожата, които си ги влачеше с години...
Тези кожните са много страшни, появяват се изневиделица, след това не минават с години, точно заради това трябва да сме внимателни, плюс че кожата издава цялостното ни състояние, как така ще имаш обрив и няма да се заинтересуваш от какво ти се е се е появил![]()
![]()
една приятелка я накараха да си махне кучето,защото се оказа че заради него и се появяват лишеи. тя обаче не пожела, сега доколкото знама тези лишеи се появяват и изчезват, но не знам дали е ходила на дерматолог.
07 Окт 2015, 14:26
07 Окт 2015, 16:26
annamaria написа:странно. ама явно при всеки различно повлияват животинките.въпрос на имунитет си е. на мен като мъничка са ми излизали, ама това е защото играехме тогава на воля и се завирахме къде ли не. все пак, който е имал как сте ги третирали?
08 Окт 2015, 14:15
08 Окт 2015, 16:30
annamaria написа:май пак малко се отплеснахме. я да караме по същество. кажете как се справят с бръчките тип пачи крак?
08 Окт 2015, 17:02
Doktoricata написа:annamaria написа:май пак малко се отплеснахме. я да караме по същество. кажете как се справят с бръчките тип пачи крак?
Тези бръчки се третират с ботокс, но поради деликатността на зоната на третиране се обърни към добър дерматолог.
Вече знам толкова много неща, а като отворих темата бях абсолютно неука!
09 Окт 2015, 10:47
penny написа:Doktoricata написа:annamaria написа:май пак малко се отплеснахме. я да караме по същество. кажете как се справят с бръчките тип пачи крак?
Тези бръчки се третират с ботокс, но поради деликатността на зоната на третиране се обърни към добър дерматолог.
Вече знам толкова много неща, а като отворих темата бях абсолютно неука!
Дали няма и друг начин, с който да не се налага да те бодат толкова близо до очите, все пак зоната си е наистина деликатна
09 Окт 2015, 10:50