Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
Правила на форума
Добави отговор

Re: Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

02 Окт 2015, 16:08

Doktoricata написа:Алергиите може и да не се лекуват, но при обрив се ходи при дерматолог. Еин приятел така си мислеше, че има алергия, а се оказаха някакви лишеи по кожата, които си ги влачеше с години... :idea:

Тези кожните са много страшни, появяват се изневиделица, след това не минават с години, точно заради това трябва да сме внимателни, плюс че кожата издава цялостното ни състояние, как така ще имаш обрив и няма да се заинтересуваш от какво ти се е се е появил :?: :!: :o

06 Окт 2015, 10:03

mihaella написа:
Doktoricata написа:Алергиите може и да не се лекуват, но при обрив се ходи при дерматолог. Еин приятел така си мислеше, че има алергия, а се оказаха някакви лишеи по кожата, които си ги влачеше с години... :idea:

Тези кожните са много страшни, появяват се изневиделица, след това не минават с години, точно заради това трябва да сме внимателни, плюс че кожата издава цялостното ни състояние, как така ще имаш обрив и няма да се заинтересуваш от какво ти се е се е появил :?: :!: :o

една приятелка я накараха да си махне кучето,защото се оказа че заради него и се появяват лишеи. тя обаче не пожела, сега доколкото знама тези лишеи се появяват и изчезват, но не знам дали е ходила на дерматолог.

06 Окт 2015, 11:27

annamaria написа:
mihaella написа:

една приятелка я накараха да си махне кучето,защото се оказа че заради него и се появяват лишеи. тя обаче не пожела, сега доколкото знама тези лишеи се появяват и изчезват, но не знам дали е ходила на дерматолог.

Бях чела за някакво детенце, което имало алергия към животни, пак такива обриви, посъветвали ги да нямат никакъв досег до любимци, а също и да използват разни кремове, това не помогнало, след като някаква възрастна жена ги посъветвала да си вземат котка или куче, за да свикне детето и организма му с животното, не зная поради какви причини, но са послушали възрастната жена, след около година всичко стихнало и детенцето повече нямало проблеми :!: Явно и в това си има известна логика ;)

07 Окт 2015, 14:26

странно. ама явно при всеки различно повлияват животинките.въпрос на имунитет си е. на мен като мъничка са ми излизали, ама това е защото играехме тогава на воля и се завирахме къде ли не. все пак, който е имал как сте ги третирали?

07 Окт 2015, 16:26

annamaria написа:странно. ама явно при всеки различно повлияват животинките.въпрос на имунитет си е. на мен като мъничка са ми излизали, ама това е защото играехме тогава на воля и се завирахме къде ли не. все пак, който е имал как сте ги третирали?

Предполагам с антимикотични кремове, но е добре да се разбере от какво са, без да исках намерих такава тема topic-t2138.html

08 Окт 2015, 14:15

май пак малко се отплеснахме. я да караме по същество. кажете как се справят с бръчките тип пачи крак?

08 Окт 2015, 16:30

annamaria написа:май пак малко се отплеснахме. я да караме по същество. кажете как се справят с бръчките тип пачи крак?

Тези бръчки се третират с ботокс, но поради деликатността на зоната на третиране се обърни към добър дерматолог.
Вече знам толкова много неща, а като отворих темата бях абсолютно неука! :)

08 Окт 2015, 17:02

Doktoricata написа:
annamaria написа:май пак малко се отплеснахме. я да караме по същество. кажете как се справят с бръчките тип пачи крак?

Тези бръчки се третират с ботокс, но поради деликатността на зоната на третиране се обърни към добър дерматолог.

Дали няма и друг начин, с който да не се налага да те бодат толкова близо до очите, все пак зоната си е наистина деликатна :idea:

09 Окт 2015, 10:47

penny написа:
Doktoricata написа:

Дали няма и друг начин, с който да не се налага да те бодат толкова близо до очите, все пак зоната си е наистина деликатна :idea:

Най - добре да се комбинират различни процедури, като мезотерапия, пилинг, лазер и др. за по дълготраен ефект. Ако са дълбоки бръчките обаче, ботокса е най - ефикасен, моята дерматоложка съветва по-късно да се прибегне до него защото ботокс на едно място се слага ограничен брой пъти. Индивидуално е, спрямо състоянието на кожата ни, най-добарта терапия се избира с дерматолог. :)

09 Окт 2015, 10:50

А до кога можем да разчитаме, че кремовете биха помогнали да се справяме с бръчките?
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 112