26 Май 2015, 13:30
26 Май 2015, 14:38
annamaria написа:Според мен, за да докараш концентрацията на тези алоета, които пием ще са ти необходими изключително много растения, а не примерно имаш си саксия, късаш си, пиеш си. А и като откъснеш, надали веднага расте ново листо, налиТака че няма как да стане
Хората са си го измисли. Е, може би ако имаш плантация
26 Май 2015, 14:39
mangusta написа:А не ви ли става гадно, че се гледат плантации с растения, които се наторяват с какво ли не, само и само да пиете алое... концентрат на поразия, от който си мислите, че отслабвате?
26 Май 2015, 15:07
26 Май 2015, 15:16
Yarost написа:Вие направо изкукуригахте с това алое вера! Човек наистина да се замисли дали да не си купи и той! За смяната, даил не се получава привикване?
26 Май 2015, 15:46
kauda написа:Yarost написа:Вие направо изкукуригахте с това алое вера! Човек наистина да се замисли дали да не си купи и той! За смяната, даил не се получава привикване?
Аз мисля, че масовото изкукуригване не е на добре, много тенденциозно с това алое, не бих си взела.
27 Май 2015, 11:13
27 Май 2015, 11:59
Kaya написа:На мен лично пиенето на алое на ми се вижда достатъчно, все пак концентрат, обработен и консервиран не е най-добрия начин за детоксикация.
27 Май 2015, 12:02
Bass написа:Kaya написа:На мен лично пиенето на алое на ми се вижда достатъчно, все пак концентрат, обработен и консервиран не е най-добрия начин за детоксикация.
Правилно! Защо да го концентрираш, като можеш да го направиш на салата...
27 Май 2015, 12:09
Rali_hr написа:Bass написа:Kaya написа:На мен лично пиенето на алое на ми се вижда достатъчно, все пак концентрат, обработен и консервиран не е най-добрия начин за детоксикация.
Правилно! Защо да го концентрираш, като можеш да го направиш на салата...
Дойдох и аз да надникна в темата с детоксикацията, но това алое, аз не обичам да пия добавки по задължение, сякаш ми е неестествено, но Bass ти ме уби направо