28 Май 2015, 15:55
rabotnata pchela написа:mangusta написа:А не ви ли става гадно, че се гледат плантации с растения, които се наторяват с какво ли не, само и само да пиете алое... концентрат на поразия, от който си мислите, че отслабвате?
Моля ти се!!! Животът е Алое и Лавилин!!!!!!!![]()
![]()
![]()
28 Май 2015, 15:58
Snejna написа:Това ядене по цял ден не е ли на обратния ефект на отслабването и прочистването?
28 Май 2015, 16:03
annamaria написа:rabotnata pchela написа:mangusta написа:А не ви ли става гадно, че се гледат плантации с растения, които се наторяват с какво ли не, само и само да пиете алое... концентрат на поразия, от който си мислите, че отслабвате?
Моля ти се!!! Животът е Алое и Лавилин!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Чакай малкоКакво хейтиш само, обикаляйки из темите
Темата е идеи за детоксикация, нали? Като не ти харесва темата и идеите, които се обсъждат просто не идваш тук, нали така?
28 Май 2015, 17:18
29 Май 2015, 08:10
Gorica23 написа:Да е вкусно, не е вкусно Алоето, на салата не съм го пробвала, още повече май е препоръчително на гладно да се взима.
Сега да ви хвърля в размисли..., цялата тази детоксикация, може ли да спре или намали появата на ново нежелано окосмяване, ако хормоните са ок?
29 Май 2015, 11:44
S_Milenska написа:Здравейте, аз пия винаги един и същи вид алое, започнах с този http://apteka.framar.bg/30035050/%D0%B0 ... mic-health и не съм го сменяла.
Свалих около 3кг. за цялата година без други диети. Пия по една лъжичка на ден, на мен ми е що горе приятен вкуса и ги пия така. Ако имате други въпроси ще ви отговоря. Не обичам да сменям продуктите, вярвам, че всеки един има определено действие, което следва, затова не ги смесвам.
Filipa написа:За прием на пектин знам една рецепта с кисело мляко, но тя е за драстично отслабване при сериозно затлъстели хора.
29 Май 2015, 15:25
kauda написа:Gorica23 написа:Да е вкусно, не е вкусно Алоето, на салата не съм го пробвала, още повече май е препоръчително на гладно да се взима.
Сега да ви хвърля в размисли..., цялата тази детоксикация, може ли да спре или намали появата на ново нежелано окосмяване, ако хормоните са ок?
Gorica, аз алое на пия, както ти стана ясно, а карам на плодове или зеленчуци по 3 дена в месеца, а през седмицата имам разтоварващи дни. Сега лятото по-често хапвам само плодове или зеленчуци.Та.. общо взето за регулиране на окосмяването, можеш да пиеш чай от джоджен, супер ефикасен е точно за това, а и отгоре на всичкото бори целулита!
А до колкото си спомням, имаше и хомеопатия срещу окосмяването, но нямам спомен точно какво беше.
30 Май 2015, 11:57
01 Юни 2015, 12:08
Lollipop написа:Не че се заяждам, но след като от алоето не се отслабва, то не е ли един от първите признаци на детоксицирането - свалянето на килограмите?
01 Юни 2015, 13:22
annamaria написа:Lollipop написа:Не че се заяждам, но след като от алоето не се отслабва, то не е ли един от първите признаци на детоксицирането - свалянето на килограмите?
Ами аз отслабнах, но на нито едно от шишетата не пише, че е средство за отслабване или, че се отслабваМоже би защото е вторичен ефект на изчистването на организма и не го пишат