Добави отговор

Re: Интимен проблем - моля за съвет!

11 Сеп 2015, 12:13

Много я филмирахме горката Lisandra, не се шашкай много, а действай спокойно, това е моят съвет ;)

11 Сеп 2015, 14:35

Днес прочетох, че гъбички плъзнали в Биг Брадър, разбирайте интимни, та се запитах не ги ли водят на лекар преди да влязат в къщата!?
Сега ми е странно как ще ги изследват и кой е причинителя на заразата... :mrgreen:

Re: Отговорни ли са българките за интимното си здраве, знаят ли как да се грижат за него? А вие?

11 Сеп 2015, 14:48

Ваня Стойчева написа:Че сме немарливи към здравето си е факт, причините се дължат на много фактори..

Ваня, според мен, единствения фактор е човека и отношението му, останалото са оправдания формирани от различни състояния...
Ще взема да отворя тема "Защо сме немарливи към здравето си!?"

Re: Отговорни ли са българките за интимното си здраве, знаят ли как да се грижат за него? А вие?

11 Сеп 2015, 15:30

Pacienti написа:
Ваня Стойчева написа:Че сме немарливи към здравето си е факт, причините се дължат на много фактори..

Ваня, според мен, единствения фактор е човека и отношението му, останалото са оправдания формирани от различни състояния...

Не е ли винаги така, оправданията идват от самия теб. :) Виж не искам да те обиждам, но е коренна разликата между София и България. Приятелки с малки болни деца дори с такива зимни простудни заболявания са ми казвали, че отлагат прегледите на детето си с дни, за да получат пари за лечението им.. така чеа ако няма от кой да вземеш .. да разбира се, купуваш си цигари според теб, защото Москов каза, че който не си гледа здравето значи пуши. Вземат и на детето ;)

11 Сеп 2015, 15:42

Pacienti написа:Днес прочетох, че гъбички плъзнали в Биг Брадър, разбирайте интимни, та се запитах не ги ли водят на лекар преди да влязат в къщата!?
Сега ми е странно как ще ги изследват и кой е причинителя на заразата... :mrgreen:

Хм, някой гледа ли я тая тъпотия? :shock:

11 Сеп 2015, 16:16

Monika_Spasova написа:
Pacienti написа:Днес прочетох, че гъбички плъзнали в Биг Брадър, разбирайте интимни, та се запитах не ги ли водят на лекар преди да влязат в къщата!?

Хм, някой гледа ли я тая тъпотия? :shock:

Сигурно някой я гледа..., аз го прочетох в нета. :mrgreen:

11 Сеп 2015, 16:30

Lisica написа:
Pacienti написа:

Не е ли винаги така, оправданията идват от самия теб. :) Виж не искам да те обиждам, но е коренна разликата между София и България. Приятелки с малки болни деца дори с такива зимни простудни заболявания са ми казвали, че отлагат прегледите на детето си с дни, за да получат пари за лечението им.. така чеа ако няма от кой да вземеш .. да разбира се, купуваш си цигари според теб, защото Москов каза, че който не си гледа здравето значи пуши. Вземат и на детето ;)

Не съм привърженичка на Москов, а съм привърженик на някои идеи, които се опитва да лансира. Сега аз не искам да те обиждам, но изказването ти по повод цигарите и осигуровките е чиста проба манипулация. Знам, че има бедни хора, които не могат да си позволят лечение, но пък има и такива, които им помагат. Също имам роднини в провинцията и явно така сме възпитани в семейството, но всяка година идват на профилактични прегледи в София, което спаси живота на вуйна ми. Не е въпрос на пари, а на манталитет. За мен провинциализма не е географско понятие, а състояние на духа... :)

11 Сеп 2015, 16:32

Не знам от къде ги черпиш тези информации, на мен лично няма кой да ми помогне и с 2 лева, камо ли с повече. Но винаги знаем да търсим оправдания, тоав е така, и винаги знаем да режем и да мерим най-добре на чужда сметка! :) Така де, кой ако не другите знаят по-добре за твоя живот, от самия теб? :lol: Говори една душевна провинциалистка!

11 Сеп 2015, 16:33

Хм, малко им е това, което ги спохожда в Брадъра, добре са се наредили, такива простотии радват народа, за съжаление! :(

11 Сеп 2015, 17:18

Леле, да ги ожали човек, те кой ги знае сами по себе си колко болести носят тези елитни хора ;) хахахах
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 140