Интимен проблем - моля за съвет! Грижим ли се за интимното здраве?

Re: Интимен проблем - моля за съвет!

Мнениеот Gorica23 » 22 Окт 2015, 17:05

Pacienti написа:Пазете се, този вирус е ужасен, не ми се размина антибиотика, усещам дискомфорт и по-силно течение, не отива на добре работата. :(

Ох, усещам цялото си тялото изтръпнало. Точно преди уикенда май ще се разболея. А защо антибиотик, за вирус не е препоръчително, май само гъбички си си докарала с него. :!:
Gorica23

Мнениеот annamaria » 23 Окт 2015, 12:36

Gorica23 написа:
Pacienti написа:Пазете се, този вирус е ужасен, не ми се размина антибиотика, усещам дискомфорт и по-силно течение, не отива на добре работата. :(

Ох, усещам цялото си тялото изтръпнало. Точно преди уикенда май ще се разболея. А защо антибиотик, за вирус не е препоръчително, май само гъбички си си докарала с него. :!:

и аз това и казвам. странно защо се е набутала с тоя антибиотик. какво ще прави сега с тия гъбички,освен на преглед друг вариант не виждам.
annamaria

Мнениеот Pacienti » 26 Окт 2015, 12:40

annamaria написа:
Gorica23 написа:

и аз това и казвам. странно защо се е набутала с тоя антибиотик. какво ще прави сега с тия гъбички,освен на преглед друг вариант не виждам.

ами ей го на. подлъгах се и взех антибиотик. не е приятно никак с тази гъбична инфекция. а за пробиотика направо бях изключила. :x
Pacienti

Мнениеот annamaria » 26 Окт 2015, 13:06

то човек като е болен, трудно се сеща за пробиотик. ти все пак отиде ли на преглед, Pacienti? нали няма да предпримеш самолечение в такъв случай?
annamaria

Мнениеот Rali_hr » 26 Окт 2015, 15:57

Аз съм на мнение, че антибиотика лекува и вируси, иначе що приемат хората в болница след като са с вирусна пневмония:)
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Gorica23 » 27 Окт 2015, 16:51

Rali_hr написа:Аз съм на мнение, че антибиотика лекува и вируси, иначе що приемат хората в болница след като са с вирусна пневмония:)

Антибиотик се изписва при бактериална инфекция и за предотвратяването на такава, просто няма как да се пребори с вирус.
Gorica23

Мнениеот annamaria » 29 Окт 2015, 15:26

Gorica23 написа:
Rali_hr написа:Аз съм на мнение, че антибиотика лекува и вируси, иначе що приемат хората в болница след като са с вирусна пневмония:)

Антибиотик се изписва при бактериална инфекция и за предотвратяването на такава, просто няма как да се пребори с вирус.

а със случая на Pacienti, как сега ще ги излекува тези гъбички?
annamaria

Мнениеот Lisandra » 29 Окт 2015, 16:24

Жените като се разболеем много гадно се получава, за да се отървем от едно си лепваме друго. Сега се моля да не се заразя, че тъкмо преборих хламидиите и ако трябва пак да пия антибиотик, лошо ми става. :(
Lisandra

Мнениеот Snejna » 29 Окт 2015, 16:55

Lisandra написа:Жените като се разболеем много гадно се получава, за да се отървем от едно си лепваме друго. Сега се моля да не се заразя, че тъкмо преборих хламидиите и ако трябва пак да пия антибиотик, лошо ми става. :(

Дано да мине леко! Надявам се скоро да се оправиш :)
Аватар
Snejna

Мнениеот annamaria » 30 Окт 2015, 15:33

да не говорим пък за хламидите и те колко са коварни. лоша работа са тия женски полови инфекции. лепнеш ли ги трудно се отърваме от тях.
annamaria

ПредишнаСледваща

Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с акушерство и гинекология