22 Окт 2015, 17:05
Pacienti написа:Пазете се, този вирус е ужасен, не ми се размина антибиотика, усещам дискомфорт и по-силно течение, не отива на добре работата.
23 Окт 2015, 12:36
Gorica23 написа:Pacienti написа:Пазете се, този вирус е ужасен, не ми се размина антибиотика, усещам дискомфорт и по-силно течение, не отива на добре работата.
Ох, усещам цялото си тялото изтръпнало. Точно преди уикенда май ще се разболея. А защо антибиотик, за вирус не е препоръчително, май само гъбички си си докарала с него.
26 Окт 2015, 12:40
annamaria написа:Gorica23 написа:Pacienti написа:Пазете се, този вирус е ужасен, не ми се размина антибиотика, усещам дискомфорт и по-силно течение, не отива на добре работата.
Ох, усещам цялото си тялото изтръпнало. Точно преди уикенда май ще се разболея. А защо антибиотик, за вирус не е препоръчително, май само гъбички си си докарала с него.
и аз това и казвам. странно защо се е набутала с тоя антибиотик. какво ще прави сега с тия гъбички,освен на преглед друг вариант не виждам.
26 Окт 2015, 13:06
26 Окт 2015, 15:57
27 Окт 2015, 16:51
Rali_hr написа:Аз съм на мнение, че антибиотика лекува и вируси, иначе що приемат хората в болница след като са с вирусна пневмония:)
29 Окт 2015, 15:26
Gorica23 написа:Rali_hr написа:Аз съм на мнение, че антибиотика лекува и вируси, иначе що приемат хората в болница след като са с вирусна пневмония:)
Антибиотик се изписва при бактериална инфекция и за предотвратяването на такава, просто няма как да се пребори с вирус.
29 Окт 2015, 16:24
29 Окт 2015, 16:55
Lisandra написа:Жените като се разболеем много гадно се получава, за да се отървем от едно си лепваме друго. Сега се моля да не се заразя, че тъкмо преборих хламидиите и ако трябва пак да пия антибиотик, лошо ми става.
30 Окт 2015, 15:33