Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
26 Дек 2015, 18:16
Най-приятно е да отидеш и тя да е аранжирана, щастлива съм, че не ми се налага да се занимавам с това :)
26 Дек 2015, 18:18
Мммм чудно, това би станало много добре с онези дебелите печени на сач кори за баница, следващия път като се съберем с приятели ще пробвам тази рецепта... нямам търпение
28 Дек 2015, 11:18
YoLindi написа:Най-приятно е да отидеш и тя да е аранжирана, щастлива съм, че не ми се налага да се занимавам с това :)
Все някой трябва да го направи това нещо, няма друг начин просто ;)
28 Дек 2015, 12:34
На мен ми е най-красито като видя маса подредена с тези автентични български глинени чинии, чаши и прочие и върху тъкана покривка, невероятна красота :)
28 Дек 2015, 14:25
Kaya написа:На мен ми е най-красито като видя маса подредена с тези автентични български глинени чинии, чаши и прочие и върху тъкана покривка, невероятна красота :)
И аз много обичам такава атмосфера като се създаде, дори сега се сещам, че имах някъде такъв сервиз, но трябва да се разровя да го открия
08 Яну 2016, 15:25
Kaya написа:На мен ми е най-красито като видя маса подредена с тези автентични български глинени чинии, чаши и прочие и върху тъкана покривка, невероятна красота :)
Абсолютна красота е, права си, но зависи много дали ще успее да се направи този стил, доста е трудно, ако трябва да сме честни :)
08 Яну 2016, 15:54
Според мен анжировката на масата е от значение и да се свързва с останалия интериор на къщата. ;) Някак си не върви свещници, перли, стъклени чаши, а острани да няма никакъв ред, или по никакъв начин да не си синхронизират масата и обстановката. Това е най-важното, от там нататък се аранжира.
25 Яну 2016, 16:38
наистина звучи страхотно аз, аз го пробвах и беше такова де !:) Сложих майонеза, крема сирене, топено сирене и пилешко, стана невероятна вкусотия, предполагам, че ще се получи добре и с кълцано месо, зеленчуци и домати. :)
25 Яну 2016, 16:46
Jully написа:наистина звучи страхотно аз, аз го пробвах и беше такова де !:) Сложих майонеза, крема сирене, топено сирене и пилешко, стана невероятна вкусотия, предполагам, че ще се получи добре и с кълцано месо, зеленчуци и домати. :)
А то дори и само това да сложиш в гювече, смятам, че ще стане адски вкусно, а и не изисква кой знае какво време, освен за печене, докато се затопли гювечето
19 Ное 2016, 21:59
Няма ка да минем без месо на Коледа

. Традиция в семейството е да приготвяме капамата на мама - сарми, пържоли, суджук и пиле се варят заедно. Става супер. Иначе има от пиле мляко на масата

.