mix_twix написа:Мисля да се постарая да не се вижда покривка от храна по-добра аранжировка от това няма.
Пищно и по български!
Аз обичам да ми е нежно и красиво, яденето далеч не е най-важното за празниците.
mix_twix написа:Мисля да се постарая да не се вижда покривка от храна по-добра аранжировка от това няма.
Snejna написа:mix_twix написа:Мисля да се постарая да не се вижда покривка от храна по-добра аранжировка от това няма.
Пищно и по български!
Аз обичам да ми е нежно и красиво, яденето далеч не е най-важното за празниците.
Kremiliya написа:Много интересни идеи има, стига човек да иска да разнообразява традиционното свинско
silver933 написа:Спагети някой що не вземе да направи за Коледа, ето никой не се е сещал!
Lollipop написа:silver933 написа:Спагети някой що не вземе да направи за Коледа, ето никой не се е сещал!
Ама това наистина е много добра идея! особено ако са приготвени с по-различен и нетрадиционен сос, аз бих пробвала тази година, без друго са ми омръзнали пържоли и подобни.
silver933 написа:Lollipop написа:silver933 написа:Спагети някой що не вземе да направи за Коледа, ето никой не се е сещал!
Ама това наистина е много добра идея! особено ако са приготвени с по-различен и нетрадиционен сос, аз бих пробвала тази година, без друго са ми омръзнали пържоли и подобни.
Мхм, опции има, то пици, спагети, баници, все месо набиваме, не е нужно да се оливаме чак толкова :)
Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта