02 Дек 2015, 18:02
donni написа:Локумът написа:Много ги ям всякакви такива сладки, но без глазура са още по-яки :)
Така е глазурата разваля всичко, понеже е само химия в нея, няма нищо вкусно и естествено
02 Дек 2015, 18:20
donni написа:Локумът написа:Много ги ям всякакви такива сладки, но без глазура са още по-яки :)
Така е глазурата разваля всичко, понеже е само химия в нея, няма нищо вкусно и естествено
03 Дек 2015, 11:17
03 Дек 2015, 12:48
Anka написа:Майка ми прави по-здравословен вариант, сега прави най-често за малкия покрай Коледа. ;) Използва само бяла глазура (т.е захар и мляко) и същото + какао и с тъмното рисува. Получават се добре и няма нищо неестествено в тях. :)
03 Дек 2015, 13:18
Mamacita написа:Anka написа:Майка ми прави по-здравословен вариант, сега прави най-често за малкия покрай Коледа. ;) Използва само бяла глазура (т.е захар и мляко) и същото + какао и с тъмното рисува. Получават се добре и няма нищо неестествено в тях. :)
Ще ни дадеш ли точна рецепта, интересно ми е как се получава - като крем или по-скоро като фондан?
17 Дек 2015, 11:23
Lollipop написа:silver933 написа:Спагети някой що не вземе да направи за Коледа, ето никой не се е сещал!
Ама това наистина е много добра идея! особено ако са приготвени с по-различен и нетрадиционен сос, аз бих пробвала тази година, без друго са ми омръзнали пържоли и подобни.
17 Дек 2015, 12:13
silver933 написа:Lollipop написа:silver933 написа:Спагети някой що не вземе да направи за Коледа, ето никой не се е сещал!
Ама това наистина е много добра идея! особено ако са приготвени с по-различен и нетрадиционен сос, аз бих пробвала тази година, без друго са ми омръзнали пържоли и подобни.
Мхм, опции има, то пици, спагети, баници, все месо набиваме, не е нужно да се оливаме чак толкова :)
17 Дек 2015, 15:06
17 Дек 2015, 16:48
marsu написа:За някои хора сърмите, зелевата салата, туршиите, киселото зеле с месо и какво ли още не са традиционни и ги хапват почти всяка седмица, да ако се ядат веднъж в годината са супер идея. :) Според мен на Коледа може малко да развържем кесиите и да хапнем нещо, което иначе не си позволяваме.
17 Дек 2015, 18:05
marsu написа:За някои хора сърмите, зелевата салата, туршиите, киселото зеле с месо и какво ли още не са традиционни и ги хапват почти всяка седмица, да ако се ядат веднъж в годината са супер идея. :) Според мен на Коледа може малко да развържем кесиите и да хапнем нещо, което иначе не си позволяваме.