Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
19 Дек 2014, 18:03
mix_twix написа:Мисля да се постарая да не се вижда покривка от храна по-добра аранжировка от това няма.

Пищно и по български!
Аз обичам да ми е нежно и красиво, яденето далеч не е най-важното за празниците.
21 Дек 2014, 18:33
Като сложа всички ястия и тя се запълва и някоя друга коледна салфетка за радост на детето, обичам да ми е весело

)
21 Дек 2014, 18:45
Snejna написа:mix_twix написа:Мисля да се постарая да не се вижда покривка от храна по-добра аранжировка от това няма.

Пищно и по български!
Аз обичам да ми е нежно и красиво, яденето далеч не е най-важното за празниците.
е, вие си стойте гладни у вас, аз не съм докосвал домашна храна от толкова много време, че нямам намерение да пестя от ядене.
21 Дек 2014, 18:56
Харесвам добре аранжираните маси не само по празниците, а и за ежедневието. По Коледа винаги слагам свещи и подходящи клончета, украсявам сладкиш, който може да изкара цялата вечер на масата!
22 Дек 2014, 17:06
Kremiliya написа:Много интересни идеи има, стига човек да иска да разнообразява традиционното свинско

То сега е модерно да се ядат пуйки

)) обаче макар, че са по-здравословния вариант се почва да се обяснява за поамериканчването и става една.... язък за празника.
22 Дек 2014, 17:28
Спагети някой що не вземе да направи за Коледа, ето никой не се е сещал!
22 Дек 2014, 17:37
silver933 написа:Спагети някой що не вземе да направи за Коледа, ето никой не се е сещал!
Ама това наистина е много добра идея! особено ако са приготвени с по-различен и нетрадиционен сос, аз бих пробвала тази година, без друго са ми омръзнали пържоли и подобни.
17 Дек 2015, 11:23
Lollipop написа:silver933 написа:Спагети някой що не вземе да направи за Коледа, ето никой не се е сещал!
Ама това наистина е много добра идея! особено ако са приготвени с по-различен и нетрадиционен сос, аз бих пробвала тази година, без друго са ми омръзнали пържоли и подобни.
Мхм, опции има, то пици, спагети, баници, все месо набиваме, не е нужно да се оливаме чак толкова :)
17 Дек 2015, 12:13
silver933 написа:Lollipop написа:silver933 написа:Спагети някой що не вземе да направи за Коледа, ето никой не се е сещал!
Мхм, опции има, то пици, спагети, баници, все месо набиваме, не е нужно да се оливаме чак толкова :)
Така е , а и какво разнообразие, в крайна сметка тези ястия в повечето случаи се готвят веднъж в годината или поне аз толкова често готвя сърми или правя бобена салата
17 Дек 2015, 15:06
За някои хора сърмите, зелевата салата, туршиите, киселото зеле с месо и какво ли още не са традиционни и ги хапват почти всяка седмица, да ако се ядат веднъж в годината са супер идея. :) Според мен на Коледа може малко да развържем кесиите и да хапнем нещо, което иначе не си позволяваме.