Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
09 Юни 2017, 12:16
Боже, що за въпроси!
Не пестете презервати! Купувайте на едро и ползвайте по десетина на един път, ако трябва. Разбира се, че всичко се сменя!
13 Сеп 2017, 15:04
Много по-лесно и по-сигурно е с обикновения традиционен презерватив, той не бил искал.. значи след като не иска го пращаш на един венеролог, да му прави изследвания, после да не иска.
17 Сеп 2017, 08:19
Според мен малко се преувеличава с тея презервативи и истерията покрай тях. Ако човекът е здрав, от бременност може да се пазите и с прекъсването на половия акт, успеха е гарантиран, аз цял живот така се предпазвам.
17 Сеп 2017, 10:08
vanusha написа:Според мен малко се преувеличава с тея презервативи и истерията покрай тях. Ако човекът е здрав, от бременност може да се пазите и с прекъсването на половия акт, успеха е гарантиран, аз цял живот така се предпазвам.
Не е точно така, презерватива е задължителен, когато няма семейство и сериозни намерения! Д ане говорим, че хора от години заедно, ползват презерватив, ама като го няма него и пак се забременяват ей така..
18 Сеп 2017, 12:59
Като мине време и връзката е много време заедно, може да се приеме някой риск да се прави секс без презерватив. Но ако връзката е скорошна, бих била по-внимателна. Ама не бих се съгласила на дамски вариант. Значи, всичкия зор е на жените, ние ходим по лекари, преживяваме какви ли не глупости.., а той трябва да си сложи един презерватив и го мързяло, айде бе...
26 Окт 2017, 10:55
Винаги ми е било странно как може някой да отказва да ползва презерватив? За мен това е индикация, че той е вършал и на други места без предпазни средства, а аз не искам болестите на другите по себе си. Никога не бих мислила за други варианти, бих казала, че варианта е такъв и точка.
09 Яну 2018, 12:38
По принцип при анален секс презерватива трябва да се сменя, а ако не се ползва да се мине през банята, доста инфекции могат да се докарат иначе.
09 Фев 2018, 15:06
Въвпрос на елементарна хигиена, малко му трябва на човек да си смени презерватива! не забравяйте, че това, което не искате вие да ви се случва на вас, не би трябвало да се случва на другите.
14 Юли 2018, 13:24
Здравейте интересува ме при незащитен орален секс за жена с кървящи венци какъв е риска и след колко време е най добре да се изследва
27 Май 2020, 11:47
За първи път чувам за такъв дамски презерватив.Откъде бих могла да си го закупя ?