Секс без презервативи?

Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.

Re: Трябва ли да сменям презерватива при орален и анален секс?

Мнениеот Партизана » 11 Яну 2017, 15:48

Да уточним, че за анален секс се изискват по-издръжливи презервативи, със специални лубриканти на водна основа. Колкото и клизми да правиш, остава доста мръсотийка. Лош вкус е да го набуташ това в устата на жената, с която току що си бил... Особено, ако ще се целувате след това... :bouncymulticolor:
Партизана

Мнениеот Galina.bg » 11 Яну 2017, 15:58

Учудвам се на хорските въпроси. Естествено, че трябва да се сменят презервативите, ако въобще има нужда да правите единия вид секс...гнусен е.
Galina.bg

Мнениеот balsam » 11 Яну 2017, 15:59

По-добре първо оралния и после другия секс. Така няма да си лапате нищо :lol: . Само веднъж са ми правили клизма преди раждането и като си представя, че това нещо трябва да се прави преди всеки анален секс, лошо ми става. Ама вие си знаете.
balsam

Мнениеот Viktor.Ivanov » 11 Яну 2017, 16:00

balsam написа:По-добре първо оралния и после другия секс. Така няма да си лапате нищо :lol: . Само веднъж са ми правили клизма преди раждането и като си представя, че това нещо трябва да се прави преди всеки анален секс, лошо ми става. Ама вие си знаете.

Въпрос на техника. Много дами правят свирката първо, за да ГО втвърдят. После...каквото стане.
Понякога ми викат Докторе, защото не ми знаят първото име.
Viktor.Ivanov

Мнениеот fairy » 11 Яну 2017, 17:24

Galina.bg написа:Учудвам се на хорските въпроси. Естествено, че трябва да се сменят презервативите, ако въобще има нужда да правите единия вид секс...гнусен е.

Кой по-точно :mrgreen: ? Иначе и аз се чудя, все едно не сте правили секс досега и не знаете как да се пазите.
fairy

Мнениеот sofi_black » 12 Яну 2017, 12:06

За първи път да чуя, че някой има желание да ползва презерватив и при орален секс :smile: :clappingorange: . Кондомите за орален и анален секс са различни, така че, за да не се получават фалове, трябва да се ползват различни по предназначение.
sofi_black

Мнениеот MGB » 13 Яну 2017, 15:31

Партизана написа:Да уточним, че за анален секс се изискват по-издръжливи презервативи, със специални лубриканти на водна основа. Колкото и клизми да правиш, остава доста мръсотийка. Лош вкус е да го набуташ това в устата на жената, с която току що си бил... Особено, ако ще се целувате след това... :bouncymulticolor:

Доста образно описано, но си е така :grin: . Не знам във филмите за възрастни как го правят това нещо, там не се съобразяват. Аз лично не бих се престрашила.
MGB

Мнениеот Pipilota » 17 Яну 2017, 16:29

леле, каква тема, как съм я изпуснала. :lol: Естествено, че трявба да се сменя презерватива, макар че с постоянен партньор и аз се чудя, кой ползва презерватив за орален секс. Но най-добре би било да го махнете, все пак е малко странно..
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот gomez123 » 17 Яну 2017, 17:10

Тук са сериозни нещата, значи се експериментира яко :smile: . От личен опит бих казал, че за жените завършващ трябва да е аналният секс. Колкото до презервативите, лъжа е, че забавят удоволствието, повече дразнят, но какво да правиш, за да си ок със здравето, трябва да се ползват :grin: . А пък с практикуването на такъв вид секс си е направо препоръчително.
gomez123

Мнениеот annydance » 24 Яну 2017, 16:29

При партньори, които отскоро са заедно или за пръв път презервативът е задължителен при всеки вид секс. Сега при дългогодишна двойка не знам нещата с презервативите как стоят :lol: :oops: . Съмнявам се да се ползват дори и при анален секс.
annydance

ПредишнаСледваща

Назад към Общи здравни теми