Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Секс без презервативи?

13 Яну 2015, 17:29

Презерватива е задължителен, как няма ;) Аз винаги имам едни в чантата, въпреки, че съм омъжена, никога нищо не се знае! :lol: :lol: :lol: :lol:

14 Яну 2015, 16:25

Вианги правя секс с презерватив, още не съм пробвала без, все пак въпреки, че имам гадже от 2 години не се решаваме да пробваме без, освен нежелана бременност, то това е и опасност, пък и разваляне на навика, по-добре да си го иамме, а когато дойде времето за деца, изследвания и всичко остналоо :)

15 Яну 2015, 17:12

Винаги трябва да се ползват презервативи, никакви рискове, иначе може да стане страшно :)

15 Яну 2015, 17:52

Докато не сме семейни - само с презерватив!

16 Яну 2015, 15:53

Lili_pili написа:Докато не сме семейни - само с презерватив!

Защо не и след това. Вярно, че се предполага пълно доверие в партньора, обаче никой не е застрахован от инфекции, които се предават по полов път.

16 Яну 2015, 16:18

Tinki написа:
Lili_pili написа:Докато не сме семейни - само с презерватив!

Защо не и след това. Вярно, че се предполага пълно доверие в партньора, обаче никой не е застрахован от инфекции, които се предават по полов път.

Защото удоволствието е в секса без презерватив, а иначе си права де - може да има инфекции по всяко време, но ако партньорите си имат доверие, преглеждат се редовно и не кръшкат, няма кой знае с каква инфекция да се заразят, или то поне не някое страшилище. :)

Re: Светещи презервативи Пасанте

24 Фев 2015, 13:55

roxy написа:Чудя се какво ли ще измислят още :lol: Те хубаво светят тези презервативи, но само това ли :roll: Не е ли по-добре да са оребрени или с релеф, без значение - все пак трябва да доставят удоволствие и на първо място да предпазват, де. А това, че светят с какво ги прави по-специални... не знам, сигурно съм остаряла за тези новости :mrgreen:

Е, по-забавни са и толкова игри могат да си измислят със светещите презервативи. Пък оребрението носи по-скоро удоволствие за жената, а за мъжете няма ли кой да помисли? :)

Re: Тинейджърите използват презервативи по-често от възрастните

16 Мар 2015, 11:43

Децата са по отговорни, за досега не съм чула някой възрастен да каже, че използва презерватив, сякаш половите болести са проблем само на младото поколение.

26 Мар 2015, 16:28

Бих си взела такива презервативи, работата е там, че сега нямам приятел, а не ми се иска да ги пробвам с кой да е. :( Изглеждат обаче много яко! :)

26 Мар 2015, 17:22

Lisica написа:Бих си взела такива презервативи, работата е там, че сега нямам приятел, а не ми се иска да ги пробвам с кой да е. :( Изглеждат обаче много яко! :)

;) ;) ;) Не ти е лесно! Сега само прелитам от мома на мома, та мисля да ги пробвам и аз ! :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 25