Правила на форума
Добави отговор

Re: Господа, какво ви кара да изневерявате?

19 Окт 2015, 16:51

Ваня Стойчева написа:Не е лесно да се признае изневяра и който твърди обратното не е минал по този път. :)

Какво означава да се признае, ти си я свършил вече, после признанието било зор, айде бе, не мисля така, била съм подобно положение и единственото, което може да притеснява е реакцията, дали няма да дойде това прекалено за него, но в крайна сметка, за да се стигне до там, другият не е направил нещо както трябва, не е вариант това за оправяне на отношенията, но въпреки това... се случва, защото хората не сме моногамни...

20 Окт 2015, 11:08

puhcheto написа:
Ваня Стойчева написа:Не е лесно да се признае изневяра и който твърди обратното не е минал по този път. :)

Какво означава да се признае, ти си я свършил вече, после признанието било зор, айде бе, не мисля така, била съм подобно положение и единственото, което може да притеснява е реакцията, дали няма да дойде това прекалено за него, но в крайна сметка, за да се стигне до там, другият не е направил нещо както трябва, не е вариант това за оправяне на отношенията, но въпреки това... се случва, защото хората не сме моногамни...

Ами не е ли малко да се притесняваш за реакциите и прочие, то х ората ги е срам да си признаят, че имат хемороиди, ама с лека ръка ще признават, че се вършали насам натам и то пред хора, които обичат. Ай моля ти се :)

20 Окт 2015, 12:27

Rali_hr написа:
puhcheto написа:Какво означава да се признае, ти си я свършил вече, после признанието било зор, айде бе, не мисля така, била съм подобно положение и единственото, което може да притеснява е реакцията, дали няма да дойде това прекалено за него, но в крайна сметка, за да се стигне до там, другият не е направил нещо както трябва, не е вариант това за оправяне на отношенията, но въпреки това... се случва, защото хората не сме моногамни...

Ами не е ли малко да се притесняваш за реакциите и прочие, то х ората ги е срам да си признаят, че имат хемороиди, ама с лека ръка ще признават, че се вършали насам натам и то пред хора, които обичат. Ай моля ти се :)

Естествено да ги е срам, след като вършат нещо съвсем необмислено... няма как да не ги досрамее, но глупавото е, че се гордеят пред определен кръг хора, а пред други се правят на засрамени от постъпката си!

20 Окт 2015, 12:36

Rali_hr написа:Ами не е ли малко да се притесняваш за реакциите и прочие, то х ората ги е срам да си признаят, че имат хемороиди, ама с лека ръка ще признават, че се вършали насам натам и то пред хора, които обичат. Ай моля ти се :)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Сравнението ти е номер едно просто ;)

Re: Изневярата. Дали да простим?

25 Окт 2015, 16:14

Lollipop написа:О, Боже! :shock: Мислите ли си, че на вас ако наситина ви изневерят какво ще н аправите? Ще ми се да кажа, че наистина няма да простя, но .. не ми се иска да имам да вземам такова решение, със сигурност ще се чувствам ужасно.

Това е сигурно, затова все се крият изневерите, не знам обаче този, който изневерява кого защитава - себе си или другия.. :roll:

25 Окт 2015, 22:58

Аз мисля,че бих простила, но така ще го разиграя после,че свят ще му се вие и никога няма и да си помисли да повтори същата грешка.

26 Окт 2015, 11:12

dacka85 написа:Аз мисля,че бих простила, но така ще го разиграя после,че свят ще му се вие и никога няма и да си помисли да повтори същата грешка.

Ти така си мислиш, в едн момент или ще ти мине или ще се разделите.

Re: Пик на изневерите през зимата

28 Окт 2015, 11:54

Момичета, взе да захладнява вече, почвате ли да усещате нужда да се топлите по-често? :) Аз се замислих, ч емай на мен зимата наистина ми е повече времето хаха :)

28 Окт 2015, 12:31

rabotnata pchela написа:Момичета, взе да захладнява вече, почвате ли да усещате нужда да се топлите по-често? :) Аз се замислих, ч емай на мен зимата наистина ми е повече времето хаха :)

И аз вече се замислям дали да не почна да изневерявам, все ще се намари някой мераклия. ;)

28 Окт 2015, 14:10

Е, само се чудите под кой юрган да се сгреете вие... :lol: :lol: :lol:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 45