19 Окт 2015, 16:51
Ваня Стойчева написа:Не е лесно да се признае изневяра и който твърди обратното не е минал по този път.
20 Окт 2015, 11:08
puhcheto написа:Ваня Стойчева написа:Не е лесно да се признае изневяра и който твърди обратното не е минал по този път.
Какво означава да се признае, ти си я свършил вече, после признанието било зор, айде бе, не мисля така, била съм подобно положение и единственото, което може да притеснява е реакцията, дали няма да дойде това прекалено за него, но в крайна сметка, за да се стигне до там, другият не е направил нещо както трябва, не е вариант това за оправяне на отношенията, но въпреки това... се случва, защото хората не сме моногамни...
20 Окт 2015, 12:27
Rali_hr написа:puhcheto написа:Какво означава да се признае, ти си я свършил вече, после признанието било зор, айде бе, не мисля така, била съм подобно положение и единственото, което може да притеснява е реакцията, дали няма да дойде това прекалено за него, но в крайна сметка, за да се стигне до там, другият не е направил нещо както трябва, не е вариант това за оправяне на отношенията, но въпреки това... се случва, защото хората не сме моногамни...
Ами не е ли малко да се притесняваш за реакциите и прочие, то х ората ги е срам да си признаят, че имат хемороиди, ама с лека ръка ще признават, че се вършали насам натам и то пред хора, които обичат. Ай моля ти се
20 Окт 2015, 12:36
Rali_hr написа:Ами не е ли малко да се притесняваш за реакциите и прочие, то х ората ги е срам да си признаят, че имат хемороиди, ама с лека ръка ще признават, че се вършали насам натам и то пред хора, които обичат. Ай моля ти се
25 Окт 2015, 16:14
Lollipop написа:О, Боже!Мислите ли си, че на вас ако наситина ви изневерят какво ще н аправите? Ще ми се да кажа, че наистина няма да простя, но .. не ми се иска да имам да вземам такова решение, със сигурност ще се чувствам ужасно.
25 Окт 2015, 22:58
26 Окт 2015, 11:12
dacka85 написа:Аз мисля,че бих простила, но така ще го разиграя после,че свят ще му се вие и никога няма и да си помисли да повтори същата грешка.
28 Окт 2015, 11:54
28 Окт 2015, 12:31
rabotnata pchela написа:Момичета, взе да захладнява вече, почвате ли да усещате нужда да се топлите по-често?Аз се замислих, ч емай на мен зимата наистина ми е повече времето хаха
28 Окт 2015, 14:10