11 Мар 2016, 04:48
roksana написа:Престане ли да ме желае, лампичката ми светва и почвам да подпитвам.
Да, това е най-явният знак на изневярата според мен. То ако вече почти не правите секс е ясно, че ходи някъде другаде. Според мен мъжете не могат без това.

И ако ти ние не им го даваме редовно, почват да кръшкат. Е, има някои, които по природа са си женкари и го правят и без причина..

Но като цяло почне ли да куца сексуалния живот, значи има нещо.
А иначе тези деца не ходят ли на детска, не спят ли? Все има някакво време, в което оставате насаме и можете да обърнете внимание един на друг. Освен това ако има как през ваканциите можете да ги пращате при бабите и да останете сами. :) Все трябва да има някакъв начин..
11 Мар 2016, 10:08
Колкото и да внимава мъжът да не се издаде, винаги има нещичко, което да подскаже на жената. Друг въпрос е дали тя иска да го забележи. Винаги ми е било чудно как дълги години имаш любовница/к и половинката като разбере изпада в шок и се изненадва от немай къде.
20 Апр 2016, 23:39
Аз така постъпих някога,като въвлякох в изневеряващата схема няколко човека,включително и моята шефка.Осигурих си желязно алиби и прекарах няколко часа с момичето което и до ден днешен провокира в мен романтично-сълзливи спомени.И не съжалявам.Но ако пак трябва да влизам в такава ситуация ,бих казал че няма да го повторя по ред причини.Под носа на бившата изневерих .Беше дръзко и фриволно от моя страна,но тези актове вече ги определям като лицемерие,безотговорност и липса на семеен дълг.Е,хубаво е ,но чувството за честност,почтенност и откритост в една връзка е още по хубаво.Няма какво да се залъгваме,че имаме някой до себе си ,след като действията ни показват точно обратното.Ако изневярата им
аше вкус ,какъв би бил той??
21 Апр 2016, 08:33
Orfei написа:Аз така постъпих някога,като въвлякох в изневеряващата схема няколко човека,включително и моята шефка.Осигурих си желязно алиби и прекарах няколко часа с момичето което и до ден днешен провокира в мен романтично-сълзливи спомени.И не съжалявам.Но ако пак трябва да влизам в такава ситуация ,бих казал че няма да го повторя по ред причини.Под носа на бившата изневерих .Беше дръзко и фриволно от моя страна,но тези актове вече ги определям като лицемерие,безотговорност и липса на семеен дълг.Е,хубаво е ,но чувството за честност,почтенност и откритост в една връзка е още по хубаво.Няма какво да се залъгваме,че имаме някой до себе си ,след като действията ни показват точно обратното.Ако изневярата им
аше вкус ,какъв би бил той??
Сигурно смесен. :) Ако ти е харесало - сладък, ако мислиш да продължиш може би ще е с вкус на тютюн.

Пък може и накрая да е горчив, ако се подхлъзнеш. :) Ама всеки си има такъв момент, или го овладява, или се оставя на нагона. :Р Важното е да се прикрият следите.
21 Апр 2016, 09:31
За мен по-важна е причината, която води до изневярата. Тя е в основата на всичко и малко или много определя поведението. Хубаво, направиш го, но не отстраниш ли това и не си ли изясниш какво е, което те е накарало да го направиш, какво ще ти попречи да го повториш и пак, и пак и да влезеш в омагьосания кръг. И какво като си прикриваш добре следите, проблемът не е решен.
28 Апр 2016, 09:42
Щом се е стигнало до изневяра значи нещата са изпуснати и някъде се е скъсала нишката. Или преценяваш добре дали можеш да продължиш с този човек заради нещо, което е останало между вас и то си заслужава, или всеки по пътя си. Криенето е удължаване на агонията.
11 Май 2016, 13:35
rose_92 написа:roksana написа:Престане ли да ме желае, лампичката ми светва и почвам да подпитвам.
Да, това е най-явният знак на изневярата според мен. То ако вече почти не правите секс е ясно, че ходи някъде другаде. Според мен мъжете не могат без това.

И ако ти ние не им го даваме редовно, почват да кръшкат. Е, има някои, които по природа са си женкари и го правят и без причина..

Но като цяло почне ли да куца сексуалния живот, значи има нещо.
А иначе тези деца не ходят ли на детска, не спят ли? Все има някакво време, в което оставате насаме и можете да обърнете внимание един на друг. Освен това ако има как през ваканциите можете да ги пращате при бабите и да останете сами. :) Все трябва да има някакъв начин..
При някои има начин, при други няма, то като ходи на детска градина родителите надали седят у тях да правят секс, сигурно работят.
11 Май 2016, 15:01
Не знам дали липсата на секс е най-важния показател. ;) Ако само ходи н аработа и се прибира и не може да излиза от работа, кога точно кръшка :Р
11 Май 2016, 15:05
В такъв случай жената няма и да повдигне въпроса, ще е сигурна, че е само неин

. Ама зачестят ли банкети, излизания с приятели и такива от тоя сорт може да се помисли по въпроса
11 Май 2016, 15:37
Е, много ясно, ако до вчера е стоял вкъщи като захлюпена кутия, то после ако тръгне да хойка през ден, значи нещо намирисва. ;) Но има и такива, които толкова добре си прикриват следите.. ;)