kambanka41 написа:Здравейте Д-р Досева,незнам как да започна,преди 5 години имах екстрасистоли които продължиха около месец,минах всички изследвания като холтер,ехограф и не откриха нищо на сърцето,спряха така както и се появиха ,изписаха ми бетаблокер sotahehal 80mg до сега имах единични прескачения и то главно преди цикъла ми,на 41 години съм и с много редовен цикъл.Сега отново получих екстрасистоли постоянни ,направиха ми кардиограма в бърза помощ и казаха,че е добра, в момента живея в Португалия...насочиха ме към личната лекарка която ми предписа алпразолам,което много ме учуди ,но в интерес на истината ме поуспокои ,но прсекачанията си останаха,предстоят ми изследвания на холтер и ехограф и кръвни ,но тук са доста бавнички,та въпроса ми е опасно ли ми е състоянието и мога ли да пия тези хапчета които ми ги е предписало джипито и колко време
kambanka41 написа:Благодаря ви много за отговорът
Освен екстрасистолите нямам други оплаквания,кръвното ми е в норма и пулса също спрях успокоителните и започнах да взимам мента глог и валериан и чай от маточина от два дена започнах да пия магнезий с витамин В на своя глава и значително намаляхя,но завелязвам че е на нервна почва.Нямам други заболявания,освен ишиас недоказан и съмоперирана от злъчка преди 8години,но това едва ли влияе.Вредни навици имам итовае пушенето,вече направих кръвните изследвания другата седмица чакам резултата и тогова ще мина ехо и поставянето на холтер дано всичко е наред защото се притеснявам много а никак не ми е приятно това усещане
kambanka41 написа:Благодаря за пожеланията ,успокоихте ме,желая ви всичко хубаво и на вас и дано не се налага да ви пиша за такива проблеми
kambanka41 написа:Здравейте др.Досева.
Отново се обръщам към Вас с молба да ми разчетете кръвните изследвания,тъй като днес ги получих, а личната ми лекарка неможе днес да ме приеме без час, а и не се знае кога...португалци,какво да кажа![]()
Eritrocitos 4,66
Hemoglobina 14,0 g/dl
Hematocrito 42,4
V.G.M 91,0 fl
H.G.M 30,0 pg
C.M.H.G. 33,0 g/dl
R.D.W 12,4
Leucocitos 10,6
Neutrofilos 65,8-7,0
Linfocitos 26,5-2,8
Monocitos 6,0-0,6
Eosinofilos 1,4-0,2
Basofilos 0,3-0,0
Plaquetas 368
MPV 9,6 fl
Velocidade sedimentacao/скорост на утаяване/ 1 h 14
Glicemia 82 mg/dl
Ureia 24 mg/dl
Creatinina 0,8 mg/dl
Acido Urico 2,8 mg/dl
Colesterol total 216 mg/dl
Colesterol das HDL 65 mg/dl
Trigliceridos 93 mg/dl
GGT-Gama-Glutamil transferase 13 u/l
T3 Total-Triiodotironina Total 118 ng/dl
FT4-T4 livre 0,97 ng/dl
TSH-Tiroestimulina 5,26
Ac.Anti Tiroideus TPO 463
Ac.Anti Tiroideus,tiroglobulina TG 10
Предварително Ви благодаря.
От голяма помощ сте ми,тъй като съм далеч от страната си....а и да си призная все още не разбирам добре португалският език.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта