Защо не мога да отслабна - търся съвети

Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания

Re: Няколко добри причини да НЕ отслабнеш ;)

Мнениеот Pipilota » 18 Ное 2014, 09:50

И все пак по-доброто тяло гарантира по-добро здравословно състояние, така че плюсовете са повече от минусите. И все пак маниакалното броене на калории ми се вижда крайно.
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Re: ОТСЛАБВАНЕ ВЕЧЕ И С... ШОКОЛАД

Мнениеот Snejna » 19 Ное 2014, 17:17

На това удоволствие всички се надяваме,особено като чуем шоколад си мислим за онзи сладък млечен, топящ се в устата шоколад, но да не забравяме,че истинският диетичен шоколад е много горчив, сега вече сякаш желанието ми се изпари.
Аватар
Snejna

Re: Само воля ли ни липсва при диетите, защо се проваляме?

Мнениеот Mon_ton » 25 Ное 2014, 16:58

Много зор са тези диети, аз сякаш почти винаги мога да се проваля, че се и провалям де, за съжаление. Не мога изобщо да устискам на диета :(
Аватар
Mon_ton

Re: Само воля ли ни липсва при диетите, защо се проваляме?

Мнениеот Kaya » 28 Ное 2014, 10:46

Разбрахме кои са виновниците вече :mrgreen: Да му мислят!
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Re: Знаете ли какъв хранителен режим трябва да спазвам, за да напълнея?

Мнениеот Rali_hr » 17 Дек 2014, 14:05

Имах приятелка, която странно - правите детоксикации и така качваше килограми, въпреки глада. :)
Аватар
Rali_hr

Неусетното отслабване, дали е реално постижимо?

Мнениеот M.Tasheva » 05 Яну 2015, 14:51

Мисля, че почти неизбежно след тези празници отново се пораздух :mrgreen: и докато не съм ги задържала за постоянно, май е време да сваля ненужните килограми. :idea:

Проблема ми е в това, че нямам никакво време, сили и желание да вися във фитнеса или пък да гладувам, като от второто направо ми настръхват рогата :evil: :evil: :lol: :lol: Мислих си, че има някакви програми за неусетно отслабване, да кажем с вървене или преиначаване на някои навици, които да ни пестят калории, но дали е реално постижимо :roll:

Разбира се никога не е лошо да направиш някоя и друга разходка в парк като този,
in-the-park.jpg
in-the-park.jpg (24.41 KiB) Прегледано 1346 пъти
въпреки времето, но в момента парка до вкъщи по-скоро прилича на Замръзналото кралство :mrgreen: :mrgreen:
Точно това ме възпира най-много, понеже обичам разходките, но не и травматологията :idea: :|

Какви други начини можете да предложите за неусетно отслабване и дали то е реално постижимо, според вас? :roll:
M.Tasheva

Re: Неусетното отслабване, дали е реално постижимо?

Мнениеот Harmony » 05 Яну 2015, 14:55

Е, ако е за килограм-два, предполагам, че ще отслабнеш неусетно и само с чистене и секс, поне това съм чувала, че гори повечко калории :idea: :D :D
Аватар
Harmony

Мнениеот Kremiliya » 05 Яну 2015, 15:11

Може да отслабнеш неусетно, ако все пак внимаваш какво хапваш, иначе няма как да се случи, ще влезеш в омагьосан кръг. Иначе може докато чистиш, да си пуснеш силно любима музика и да подскачаш повече и да хабиш калории. Също започни да си хапваш винаги преди основното ядене салата и до обед яж предимно плодове. Успех!
Аватар
Kremiliya

Мнениеот Anka » 05 Яну 2015, 16:11

няма мързеливи начини за сваляне на килограми, всичко е свързано с лишения и спорт, каквото и да си говорим, дали ще са упражнения вкъщи или друго, трябва да има нещо, което да хаби калориите.
Аватар
Anka

Мнениеот Elica » 05 Яну 2015, 16:28

Някой вярва ли, че това може да се случи? да не ви отчайвам, но и аз смятам като Ани - трябва труд за добрата фигура, а не мързел и хапване. ;)
Аватар
Elica

ПредишнаСледваща

Назад към Диети