Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
15 Яну 2018, 13:18
от емоционално хранене страдаме много жени, просто някои имат дисциплината да ядат каквото ядат. Имам приятелка, която яде постояннно, но често това са ядки или зеленчуци, а други ядат шоколади, вафли, бисквитки
30 Яну 2018, 11:41
Ами хората се притесняват да не случайно да прекалят с яденето. Тогава тялото влиза в режим за пестене на енергия и отслабването се забавя страшно много, особено, ако няма и някаква активна дейност, която да кара тялото да изразходва енергия.. запаса е гарантиран.
08 Фев 2018, 11:44
Не е лесно, ако няма достатъчно воля, а ако примерно се появи и проблем като запек, на хората им писва да се мъчат и да не постигат резултат.
21 Фев 2018, 09:57
Как избирате диети, така, че да са безопасни и резултатни? Имате ли диети, които са ви донесли вреда на здравето?
21 Фев 2018, 10:11
Да ти кажа, аз съм стигнала за себе си до извода, че трябва да се ограничат въглехидратите от храни като хляб, картофи, ориз, вафли и подобни. Могат да се набавят от зеленчуци и тялото да е по-здраво и да сме по-жизнени.
Това е диетата, която за мен има ефект, само и единствено това променям в менюто си - изключвам хляба и всичко тестено и сладко, резултати има.
Диети, които вредят, за мен са да караш по 10-15 дни на плодове. Да, може това да лекува тялото, но за мен не е нормално диета, която, например, прекъсва цикъла ти (значи разбърква хормоните), да е полезна за тялото.
12 Мар 2018, 18:28
Може би опитите са неправилни. Сестра ти трябва да се храни, а не да следва диети. Не е важно колко ядеш, а какво. Също така трябва да води балансирана диета. И да наблегне повече на спорта, за да засили метаболизма. Но най-важното от всичко е да бъде постоянна в това, което прави.
13 Мар 2018, 10:59
Така е просто без спорт нещата не могат да се получат, спорта е това, което извайва тялото. От както спортувам, без излишни опити съм свалила вече 2 кг- спортувам от януари и нишо друго не съм променила. Вече нося по-малък номер дънки, дори.
13 Мар 2018, 14:52
Jolene написа:Имам приятелка, която все е на диета, но редува диетата с преяждане, резултатът е, че в действителност качи килограми, вместо да свали.
има хора, които и да не редуват диетата с преяждане - пак не могат да отслабнат. И в този ти въпрос прозира нещо, което не ми харесва - все едно смяташ, че тя сама си е виновна. А въпросът който задаваш е, за да се подиграеш. извини ме, но звучи точно така! Хората, които са дебели не винаги са такива, щото се тъпчат с храна, повръщат я и продължават да се тъпчат.
13 Мар 2018, 18:36
Винаги се ограничавам и все има какво да желая. Не знам, може да изпадам на моменти в параноя, но на мен така ми се струва.
15 Мар 2018, 14:34
Милинка написа:Винаги се ограничавам и все има какво да желая. Не знам, може да изпадам на моменти в параноя, но на мен така ми се струва.
Ами има ли ограничение, има и наличие на желание