Изневярата. Дали да простим?

Re: Как усещате, че партньорът ви "кръшка"? И какво правите след това...?

Мнениеот rose_92 » 11 Мар 2016, 04:48

roksana написа:Престане ли да ме желае, лампичката ми светва и почвам да подпитвам.

Да, това е най-явният знак на изневярата според мен. То ако вече почти не правите секс е ясно, че ходи някъде другаде. Според мен мъжете не могат без това. :lol: И ако ти ние не им го даваме редовно, почват да кръшкат. Е, има някои, които по природа са си женкари и го правят и без причина.. :grin: Но като цяло почне ли да куца сексуалния живот, значи има нещо.
А иначе тези деца не ходят ли на детска, не спят ли? Все има някакво време, в което оставате насаме и можете да обърнете внимание един на друг. Освен това ако има как през ваканциите можете да ги пращате при бабите и да останете сами. :) Все трябва да има някакъв начин..
rose_92

Мнениеот zagrijena » 11 Мар 2016, 10:08

Колкото и да внимава мъжът да не се издаде, винаги има нещичко, което да подскаже на жената. Друг въпрос е дали тя иска да го забележи. Винаги ми е било чудно как дълги години имаш любовница/к и половинката като разбере изпада в шок и се изненадва от немай къде.
zagrijena

Re: Как да се държим, за да не се издадем, че сме изневерили?

Мнениеот Orfei » 20 Апр 2016, 23:39

Аз така постъпих някога,като въвлякох в изневеряващата схема няколко човека,включително и моята шефка.Осигурих си желязно алиби и прекарах няколко часа с момичето което и до ден днешен провокира в мен романтично-сълзливи спомени.И не съжалявам.Но ако пак трябва да влизам в такава ситуация ,бих казал че няма да го повторя по ред причини.Под носа на бившата изневерих .Беше дръзко и фриволно от моя страна,но тези актове вече ги определям като лицемерие,безотговорност и липса на семеен дълг.Е,хубаво е ,но чувството за честност,почтенност и откритост в една връзка е още по хубаво.Няма какво да се залъгваме,че имаме някой до себе си ,след като действията ни показват точно обратното.Ако изневярата им
аше вкус ,какъв би бил той??
Orfei

Мнениеот dinkog » 21 Апр 2016, 08:33

Orfei написа:Аз така постъпих някога,като въвлякох в изневеряващата схема няколко човека,включително и моята шефка.Осигурих си желязно алиби и прекарах няколко часа с момичето което и до ден днешен провокира в мен романтично-сълзливи спомени.И не съжалявам.Но ако пак трябва да влизам в такава ситуация ,бих казал че няма да го повторя по ред причини.Под носа на бившата изневерих .Беше дръзко и фриволно от моя страна,но тези актове вече ги определям като лицемерие,безотговорност и липса на семеен дълг.Е,хубаво е ,но чувството за честност,почтенност и откритост в една връзка е още по хубаво.Няма какво да се залъгваме,че имаме някой до себе си ,след като действията ни показват точно обратното.Ако изневярата им
аше вкус ,какъв би бил той??

Сигурно смесен. :) Ако ти е харесало - сладък, ако мислиш да продължиш може би ще е с вкус на тютюн. :mrgreen: Пък може и накрая да е горчив, ако се подхлъзнеш. :) Ама всеки си има такъв момент, или го овладява, или се оставя на нагона. :Р Важното е да се прикрият следите.
Аватар
dinkog

Мнениеот pravilno » 21 Апр 2016, 09:31

За мен по-важна е причината, която води до изневярата. Тя е в основата на всичко и малко или много определя поведението. Хубаво, направиш го, но не отстраниш ли това и не си ли изясниш какво е, което те е накарало да го направиш, какво ще ти попречи да го повториш и пак, и пак и да влезеш в омагьосания кръг. И какво като си прикриваш добре следите, проблемът не е решен.
pravilno

Мнениеот analizatorka » 28 Апр 2016, 09:42

Щом се е стигнало до изневяра значи нещата са изпуснати и някъде се е скъсала нишката. Или преценяваш добре дали можеш да продължиш с този човек заради нещо, което е останало между вас и то си заслужава, или всеки по пътя си. Криенето е удължаване на агонията.
analizatorka

Мнениеот Andrey » 11 Май 2016, 13:35

rose_92 написа:
roksana написа:Престане ли да ме желае, лампичката ми светва и почвам да подпитвам.

Да, това е най-явният знак на изневярата според мен. То ако вече почти не правите секс е ясно, че ходи някъде другаде. Според мен мъжете не могат без това. :lol: И ако ти ние не им го даваме редовно, почват да кръшкат. Е, има някои, които по природа са си женкари и го правят и без причина.. :grin: Но като цяло почне ли да куца сексуалния живот, значи има нещо.
А иначе тези деца не ходят ли на детска, не спят ли? Все има някакво време, в което оставате насаме и можете да обърнете внимание един на друг. Освен това ако има как през ваканциите можете да ги пращате при бабите и да останете сами. :) Все трябва да има някакъв начин..

При някои има начин, при други няма, то като ходи на детска градина родителите надали седят у тях да правят секс, сигурно работят. :roll:
Аватар
Andrey

Мнениеот Rali_hr » 11 Май 2016, 15:01

Не знам дали липсата на секс е най-важния показател. ;) Ако само ходи н аработа и се прибира и не може да излиза от работа, кога точно кръшка :Р
Аватар
Rali_hr

Мнениеот pavleta » 11 Май 2016, 15:05

В такъв случай жената няма и да повдигне въпроса, ще е сигурна, че е само неин :grin: . Ама зачестят ли банкети, излизания с приятели и такива от тоя сорт може да се помисли по въпроса :!:
pavleta

Мнениеот Локумът » 11 Май 2016, 15:37

Е, много ясно, ако до вчера е стоял вкъщи като захлюпена кутия, то после ако тръгне да хойка през ден, значи нещо намирисва. ;) Но има и такива, които толкова добре си прикриват следите.. ;)
Аватар
Локумът

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски