Правила на форума
Добави отговор

Re: Споделете историята на истинската си любов!!!

29 Окт 2015, 12:31

Snejna написа:Страхотни истории, особено Кaya историята ти е уникална! Прииска ми се да изживея всичко това с теб сякаш! :oops:
Аз срещнах моят съпруг още в училище имахме си една лапешка ученическа любов, която взе, че се оказа устойчива и накрая учихме в университет заедно и след 10 години връзка сключихме брак :)

Успявате ли да удържите на връзката си и на еднообразието толкова време, мен това винаги ме е карало да се чувствам странно :)

03 Ное 2015, 15:55

Anka написа:Успявате ли да удържите на връзката си и на еднообразието толкова време, мен това винаги ме е карало да се чувствам странно :)

Защо се притесняваш? :) Ако любовта от големите, то винаги ще има щастлив край, а дали е с много минало зад гърба си или не това няма значение. Ние самите си пазим любовта. :kisscheek:

Re: Връзката между любовта и приятелството

16 Ное 2015, 11:04

sofi_black написа:Абе изживявайте си миговете пълноценно, какво го мислите, утре я камилата, я камиларят, важно е какво се случва сега, доколко пълноценни са взаимоотношенията, защото какво е любовта без приятелство, например?!

Има много случаи, където има любов без приятелство, според мен. :)

16 Ное 2015, 13:54

Не знам дали се удържа, ама след като има хора, които остаряват заедно, значи се получават нещата! :roll:

16 Ное 2015, 13:54

Lollipop написа:
sofi_black написа:Абе изживявайте си миговете пълноценно, какво го мислите, утре я камилата, я камиларят, важно е какво се случва сега, доколко пълноценни са взаимоотношенията, защото какво е любовта без приятелство, например?!

И когато няма приятелство какво остава, секс? Да де, ама колко дълго може да е тази тръпка...

16 Ное 2015, 14:54

Струва ми се, че и на най-големите любови... историите им невинаги са достатъчно чисти или поне в по-големия процент от случаите!

16 Ное 2015, 15:24

MGB написа:Струва ми се, че и на най-големите любови... историите им невинаги са достатъчно чисти или поне в по-големия процент от случаите!

Какво значи, че не са достатъчно чисти? :roll:

19 Ное 2015, 13:59

exotic написа:
Lollipop написа:

И когато няма приятелство какво остава, секс? Да де, ама колко дълго може да е тази тръпка...

Може и да е доста дълго време това изживяване. Зависи от настройката и това какво търсим. ;) И то примерите, че има любов без приятелство са много, има много двойки, коитоне споделят помежду си нищо.

19 Ное 2015, 14:39

S_Milenska написа:
exotic написа:
Lollipop написа:Има много случаи, където има любов без приятелство, според мен. :)

Може и да е доста дълго време това изживяване. Зависи от настройката и това какво търсим. ;) И то примерите, че има любов без приятелство са много, има много двойки, коитоне споделят помежду си нищо.

Че това е един от компонентите на осъзнатата любов, споделяне, комуникация, разбиране или не... без значение, важно е общуването... в какво друго може да се изрази любовта, в боя, манджата и секса?

30 Дек 2015, 14:25

Смятам, че истинските ми любови не са една и две, аз обичам толкова хора, вярно с времето не сте така близки вече, но чувството остава такова взаимно...
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 27