29 Окт 2015, 12:31
Snejna написа:Страхотни истории, особено Кaya историята ти е уникална! Прииска ми се да изживея всичко това с теб сякаш!![]()
Аз срещнах моят съпруг още в училище имахме си една лапешка ученическа любов, която взе, че се оказа устойчива и накрая учихме в университет заедно и след 10 години връзка сключихме брак
03 Ное 2015, 15:55
Anka написа:Успявате ли да удържите на връзката си и на еднообразието толкова време, мен това винаги ме е карало да се чувствам странно
16 Ное 2015, 11:04
sofi_black написа:Абе изживявайте си миговете пълноценно, какво го мислите, утре я камилата, я камиларят, важно е какво се случва сега, доколко пълноценни са взаимоотношенията, защото какво е любовта без приятелство, например?!
16 Ное 2015, 13:54
16 Ное 2015, 13:54
Lollipop написа:sofi_black написа:Абе изживявайте си миговете пълноценно, какво го мислите, утре я камилата, я камиларят, важно е какво се случва сега, доколко пълноценни са взаимоотношенията, защото какво е любовта без приятелство, например?!
Има много случаи, където има любов без приятелство, според мен. :)
16 Ное 2015, 14:54
16 Ное 2015, 15:24
MGB написа:Струва ми се, че и на най-големите любови... историите им невинаги са достатъчно чисти или поне в по-големия процент от случаите!
19 Ное 2015, 13:59
exotic написа:Lollipop написа:sofi_black написа:Абе изживявайте си миговете пълноценно, какво го мислите, утре я камилата, я камиларят, важно е какво се случва сега, доколко пълноценни са взаимоотношенията, защото какво е любовта без приятелство, например?!
Има много случаи, където има любов без приятелство, според мен. :)
И когато няма приятелство какво остава, секс? Да де, ама колко дълго може да е тази тръпка...
19 Ное 2015, 14:39
S_Milenska написа:exotic написа:Lollipop написа:Има много случаи, където има любов без приятелство, според мен. :)
И когато няма приятелство какво остава, секс? Да де, ама колко дълго може да е тази тръпка...
Може и да е доста дълго време това изживяване. Зависи от настройката и това какво търсим. ;) И то примерите, че има любов без приятелство са много, има много двойки, коитоне споделят помежду си нищо.
30 Дек 2015, 14:25