24 Сеп 2015, 16:20
Jully написа:Ginger написа:Психологически едва ли може да ти се отрази по-добре, отколкото ако се срещаш с хора, по-специално момичета, но все пак физически няма как да си навредиш, опитай да съчетаваш нещата и да не изпадаш в крайности!
защо момичетата да не могат да си навредятТолкова случаи има на използването на неподходящи предмети...
24 Сеп 2015, 16:53
11 Ное 2015, 17:18
kauda написа:Не мисля, че има голямо значение пола, но ако превземе простотията, както със случая със самодостатъчния.. е тогава е опасно и още как, не само физически, ами и за главата!
11 Ное 2015, 17:55
svetlozara написа:kauda написа:Не мисля, че има голямо значение пола, но ако превземе простотията, както със случая със самодостатъчния.. е тогава е опасно и още как, не само физически, ами и за главата!
Така е, нека да се прави кадърно и с мярка. Чела съм толкова съвети,свързани с ползването на краставици, банани, бутилки, дездоранти и прочие. Не се излагайте, ползвайте вибратор. Дори да ви е срам да си купите, спокойно може да се поръча онлайн.
12 Ное 2015, 10:46
nadqta написа:svetlozara написа:kauda написа:Не мисля, че има голямо значение пола, но ако превземе простотията, както със случая със самодостатъчния.. е тогава е опасно и още как, не само физически, ами и за главата!
Така е, нека да се прави кадърно и с мярка. Чела съм толкова съвети,свързани с ползването на краставици, банани, бутилки, дездоранти и прочие. Не се излагайте, ползвайте вибратор. Дори да ви е срам да си купите, спокойно може да се поръча онлайн.
Ухааа... аз само за някои от споменатите атрибути знаех, но не за всичко, ама пък си е готино, защо не, винаги е ок да имаш под ръка и един вибратор
12 Ное 2015, 11:46
mix_twix написа:nadqta написа:svetlozara написа:Така е, нека да се прави кадърно и с мярка. Чела съм толкова съвети,свързани с ползването на краставици, банани, бутилки, дездоранти и прочие. Не се излагайте, ползвайте вибратор. Дори да ви е срам да си купите, спокойно може да се поръча онлайн.
Ухааа... аз само за някои от споменатите атрибути знаех, но не за всичко, ама пък си е готино, защо не, винаги е ок да имаш под ръка и един вибратор
Как точно да не е ОК да имаш вибратор човек. :) как с бутилки и краставици, вие нормални ли сте?!
12 Ное 2015, 17:37
12 Ное 2015, 18:16
nadqta написа:Мастурбацията е едно от най-хубавите неща, които е сътворила вселената, нищо на никого не може да стане, ако е достатъчно внимателен със себе си и прави това, което наистина го кара да се чувства добре.
27 Ное 2015, 13:10
27 Ное 2015, 15:06