gan4o_s написа:Аз съм момче на 21г и имам симптомите на лека депресия.Много съм амбициозен и според мен от там идват моите проблеми.Имах големи очаквания от живота,а сега започнах работа на 2 места и немога да постигна и 1/3-та от целите които си бях поставил.Работя в много тежка среда и това допълнително ме стресира.Знам кои са ми проблемите,но просто немога да се справя с тях,а лошото е че не виждам как може и психолог да ми помогне.Това мое състояние от година-година и половина.Преди това мисълта ми винаги беше бистра,като цяло съм изключително разумен и бързо се справям с всички проблеми.Също така общуването ми с хората беше гладко и спокойно.Сега трудно се концентрирам,мислите ми са само негативни,постоянно съм разсеян,мисля за много неща едновременно,мисля за нещата,които не успявам да направя,когато общувам с хората се чувствам неудобно и неловко,мисля си че съм под тяхното ниво(че те са постигнали повече от мен).Освен това и при положение,че съм в перфектно фисическо състояние започнах да имам и сексуални проблеми(притеснявам се по време на секс за това как ще се представя и в повечето случеи губя ерекция.Твърде амбициозен съм и винаги ще мисля за нещата които съм можел да направя и за нещата които трябва да направя.Трябва някакси да забравя всички притеснения и просто да се пусна по течението без да я обмислям много.Искам да ми препоръчате специалист,с който да споделя проблемите и притесненията си,специалист,който да може да ми предпише и медикаменти,които да ми помогнат.Без медикаменти съм убеден,че няма да се получи.
ivailichkaa написа:Здравейте,мисля че правилно съм се ориентирала към вас за съвет.Бях бременна и 10 дена преди термина ми спрях да усещам движенията на бебето,отидох на лекар и установиха че няма сърдечна дейност.След това постъпих в болница,предизвикаха ми раждане и след два дни успешно родих мъртвото си дете,което е с хидроцефалия.Престоя ми преди раждането беше тежък-бях 2 дена в предродилна(даже ме оставиха да спя там и вечерта) и мисълта че очаквах раждане на мъртво дете ме съсипваше.Как ще ме посъветвате да успея да превъзмогна до някаква степен това преживяване?Благодаря ви за отделеното внимание
Назад към Психология, психиатрия и сексология
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта