gan4o_s написа:Аз съм момче на 21г и имам симптомите на лека депресия.Много съм амбициозен и според мен от там идват моите проблеми.Имах големи очаквания от живота,а сега започнах работа на 2 места и немога да постигна и 1/3-та от целите които си бях поставил.Работя в много тежка среда и това допълнително ме стресира.Знам кои са ми проблемите,но просто немога да се справя с тях,а лошото е че не виждам как може и психолог да ми помогне.Това мое състояние от година-година и половина.Преди това мисълта ми винаги беше бистра,като цяло съм изключително разумен и бързо се справям с всички проблеми.Също така общуването ми с хората беше гладко и спокойно.Сега трудно се концентрирам,мислите ми са само негативни,постоянно съм разсеян,мисля за много неща едновременно,мисля за нещата,които не успявам да направя,когато общувам с хората се чувствам неудобно и неловко,мисля си че съм под тяхното ниво(че те са постигнали повече от мен).Освен това и при положение,че съм в перфектно фисическо състояние започнах да имам и сексуални проблеми(притеснявам се по време на секс за това как ще се представя и в повечето случеи губя ерекция.Твърде амбициозен съм и винаги ще мисля за нещата които съм можел да направя и за нещата които трябва да направя.Трябва някакси да забравя всички притеснения и просто да се пусна по течението без да я обмислям много.Искам да ми препоръчате специалист,с който да споделя проблемите и притесненията си,специалист,който да може да ми предпише и медикаменти,които да ми помогнат.Без медикаменти съм убеден,че няма да се получи.
ivailichkaa написа:Здравейте,мисля че правилно съм се ориентирала към вас за съвет.Бях бременна и 10 дена преди термина ми спрях да усещам движенията на бебето,отидох на лекар и установиха че няма сърдечна дейност.След това постъпих в болница,предизвикаха ми раждане и след два дни успешно родих мъртвото си дете,което е с хидроцефалия.Престоя ми преди раждането беше тежък-бях 2 дена в предродилна(даже ме оставиха да спя там и вечерта) и мисълта че очаквах раждане на мъртво дете ме съсипваше.Как ще ме посъветвате да успея да превъзмогна до някаква степен това преживяване?Благодаря ви за отделеното внимание
Още от Framar.bg
Назад към Психология, психиатрия и сексология
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта