Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Наближават пости, какво готвите по това време от годината?

19 Ное 2015, 14:44

S_Milenska написа:Май съм виждала там, където стоят брашната, булгура, елдата. :) Има и просо. ;)

Хубавото, че не е като преди, сега има много и различни опции, стига да ти се разнообразява.

19 Ное 2015, 15:03

По време на псоти май най-вървежни са варивата, за засищане. ;)

19 Ное 2015, 15:38

Rali_hr написа:По време на псоти май най-вървежни са варивата, за засищане. ;)

Да, засищат добре, полезни са, а и дават лесноусвоими протеини. За да се получи пълен аминокиселинен профил едобре да се комбинират бобови и зърнени.

19 Ное 2015, 16:23

Yunona написа:
Rali_hr написа:По време на псоти май най-вървежни са варивата, за засищане. ;)

Да, засищат добре, полезни са, а и дават лесноусвоими протеини. За да се получи пълен аминокиселинен профил едобре да се комбинират бобови и зърнени.

Така е, те от своя страна се комбинират добре с кореноплодни и се получават чудни салатки :idea:

20 Ное 2015, 12:54

Само мен ли ме боли корем, когато ям боб, грах, нахут? :) Ако не ги изям със солидно количество хляб, после умирам от болки и съм скрита в 00-те. :snooty:

20 Ное 2015, 13:11

rabotnata pchela написа:Само мен ли ме боли корем, когато ям боб, грах, нахут? :) Ако не ги изям със солидно количество хляб, после умирам от болки и съм скрита в 00-те. :snooty:

тц, мен също, затова избягвам да ям подобни неща, много рядко си позволявам и то само срещу почивни дни. :lol:

23 Ное 2015, 11:17

Malina написа:
rabotnata pchela написа:Само мен ли ме боли корем, когато ям боб, грах, нахут? :) Ако не ги изям със солидно количество хляб, после умирам от болки и съм скрита в 00-те. :snooty:

тц, мен също, затова избягвам да ям подобни неща, много рядко си позволявам и то само срещу почивни дни. :lol:

О, съжалявам за проблемите Ви, момичета :(
Имам приятелка с подобни тревоги, тя яде бобовите храни само пасирани и споделя, че така се чувства много добре. По-лесно и по-бързо се смилат по този начин...

23 Ное 2015, 11:21

Да, направо не питай какво ми е. :) не си позволявам изобщо подобни своеволия. :roll: Много рядко ям, но рискувам, защото знам, че е адски полезно. :)

23 Ное 2015, 18:08

rabotnata pchela написа:Да, направо не питай какво ми е. :) не си позволявам изобщо подобни своеволия. :roll: Много рядко ям, но рискувам, защото знам, че е адски полезно. :)

Махни полезното, то е адски вкусно, жалко, че рядко можете да си ги позволявате тези храни, но наистина защо не опитате пасирани и на филийка хляб, например, като пастет :roll:

05 Яну 2016, 14:02

Магда, имаш предвид, че не е полезен боба ли? :mrgreen:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 19