18 Май 2015, 14:30
Kaya написа:Аз имам лунички и ги ненавиждам, но за щастие са само по лицето, по гърба и гърдите нямам, не че емного упоскояващо, но като знам, че могат и да са повече ми олеква. Луничките какво ги правите?
18 Май 2015, 14:39
18 Май 2015, 15:03
Pipilota написа:И аз съм в клуба на луничките, не ги харесвам, имам чувството, че правят кожата ми занемарена.
19 Май 2015, 12:52
Filipa написа:Pipilota написа:И аз съм в клуба на луничките, не ги харесвам, имам чувството, че правят кожата ми занемарена.
Чувала съм, че кората от краставица ги изсветлява.
21 Май 2015, 10:08
annydance написа:Filipa написа:Pipilota написа:И аз съм в клуба на луничките, не ги харесвам, имам чувството, че правят кожата ми занемарена.
Чувала съм, че кората от краставица ги изсветлява.
Аз ги намирам за сладки, но имах една приятелка, която си ги мразеше адски много и ги махаше с някаква магданозена маска за лице, която сама си правеше![]()
Съгласна съм, мирише като на нафталин или нещо подобно, а естествената кожа и тя си мирише, де, няма как да го сбъркаш!
22 Май 2015, 11:19
Filipa написа:annydance написа:Filipa написа:Чувала съм, че кората от краставица ги изсветлява.
Аз ги намирам за сладки, но имах една приятелка, която си ги мразеше адски много и ги махаше с някаква магданозена маска за лице, която сама си правеше![]()
Маската от магданоз ли мирише така?
25 Май 2015, 12:12
25 Май 2015, 12:19
Filipa написа:Чудя се дали дехидратацията на кожата не предразполага към поява на лунички, дори в по-ранна възраст.
27 Май 2015, 12:30
Rali_hr написа:Filipa написа:Чудя се дали дехидратацията на кожата не предразполага към поява на лунички, дори в по-ранна възраст.
Не съм се замисляла за това...Дали може да има общо?
27 Май 2015, 16:04
Filipa написа:Rali_hr написа:Filipa написа:Чудя се дали дехидратацията на кожата не предразполага към поява на лунички, дори в по-ранна възраст.
Не съм се замисляла за това...Дали може да има общо?
Има логика, защото луничните се появяват, когато кожата ти изгори. Изгаряне = изсушаване? Тоест, това може и да е свързано и с появата на старчески петна. Трябва да питам дерматоложката, когато ходим на контролен преглед след историята с молуските с детето.