06 Окт 2015, 10:52
kauda написа:rabotnata pchela написа:Все единия е по-активен от другия, дори и при сдобрявания. Аз не бих прощавала подобни тъпотии, защото не вярвам в чудото на секса, ако искаш да правиш секс за забавление с друго хора прав ти път, не бих простила ако ще и да ми се моли. Бих се споразумяла на съжителство, защото е свестен тип моя мъж хаха![]()
![]()
![]()
Е разбира се признавам си, ще направя всичко възможно да го накарам да се влюбва отново в мен и много да го е яд!![]()
![]()
хахахмного си лоша, наистина!
Бива ли такова нещо?Той знае ли какви ги мислиш за гърба му?
![]()
09 Окт 2015, 11:19
12 Окт 2015, 12:17
dinkog написа:Познавам едно семейство, в което двамата имат собствен личен живот, но живеят заедно и прочие, Имат общ бизнес, гледат си децата и така. Не са развалили семейството си, но всеки си прави каквото си иска.
12 Окт 2015, 12:35
11 Ное 2015, 12:47
Pacienti написа:dinkog написа:Познавам едно семейство, в което двамата имат собствен личен живот, но живеят заедно и прочие, Имат общ бизнес, гледат си децата и така. Не са развалили семейството си, но всеки си прави каквото си иска.
Това е рядкост, рано или късно емоциите надделяват...
16 Дек 2015, 11:15
21 Дек 2015, 15:24
21 Дек 2015, 15:42
annamaria написа:и аз съм на това мнение. в крайна сметка от нас зависи с какво око ще гледа на нас. ако ние самите не намираме начин да сме секси,няма кой друг да го направи.
аз направо ще те попитам,според имаш ли нужда да се пипнеш оттук-оттам,за да изглеждаш по-добре?
21 Дек 2015, 16:35
annamaria написа:и аз съм на това мнение. в крайна сметка от нас зависи с какво око ще гледа на нас. ако ние самите не намираме начин да сме секси,няма кой друг да го направи.
аз направо ще те попитам,според имаш ли нужда да се пипнеш оттук-оттам,за да изглеждаш по-добре?
21 Дек 2015, 17:41
S_Milenska написа:annamaria написа:и аз съм на това мнение. в крайна сметка от нас зависи с какво око ще гледа на нас. ако ние самите не намираме начин да сме секси,няма кой друг да го направи.
много си права, че може би ѝ куца нещо във външния вид!