Alex_mor написа:По-добре е да се казва, отколкото да се пази в тайна, затова има такъв бум на половопредавани болести, щото всеки си трае, иначе няма да го огрее. Ако се гледа адекватно на болестите и всеки си признава и се справя с лечението, то сигурно половината болни от спин нямаше да ги има!
silver933 написа:Момчето е по-готино от вас!Всеки може да има някакви проблеми не трябва да се ляга да се умира по тоя повод, нали?
Ginger написа:silver933 написа:Момчето е по-готино от вас!Всеки може да има някакви проблеми не трябва да се ляга да се умира по тоя повод, нали?
Работата е там да не предава проблемите си нататък, нали
Rali_hr написа:Ginger написа:silver933 написа:Момчето е по-готино от вас!Всеки може да има някакви проблеми не трябва да се ляга да се умира по тоя повод, нали?
Работата е там да не предава проблемите си нататък, нали
Точно, макар че и аз бих имала резерви ако разбера, че гаджето ми до скоро е лекувало венерически проблем!
Monika_Spasova написа:Друг е и въпросът за тва кой колко се пази,масово резервативи се ползват 2-3 пъти и вече не. Всичко живо търси удоволствия,а останалите неща те просто не се случват,
nushi.kisyova написа:Аз съм на принципа, че е най-важно да се пазим взаимно, за да останат хубавите спомени от секса, а не като се сетиш за Драганчо да си казваш леле този какви бели ми докара, а да се сетиш за самото преживяване, колко хубаво е било то!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта