15 Юли 2015, 16:18
По-добре е да се казва, отколкото да се пази в тайна, затова има такъв бум на половопредавани болести, щото всеки си трае, иначе няма да го огрее. Ако се гледа адекватно на болестите и всеки си признава и се справя с лечението, то сигурно половината болни от спин нямаше да ги има!
16 Юли 2015, 07:09
Alex_mor написа:По-добре е да се казва, отколкото да се пази в тайна, затова има такъв бум на половопредавани болести, щото всеки си трае, иначе няма да го огрее. Ако се гледа адекватно на болестите и всеки си признава и се справя с лечението, то сигурно половината болни от спин нямаше да ги има!
Аз също съм на това мнение, ако всички се правят,че ни лук яли ни лук мирисали усложненията могат да бдюъдат доста. Нали уж сме умни и модерни а не можем да си признаем някоя лека болежка... е туко виж да не станем за срам.. [emoji47]
16 Юли 2015, 10:49
Момчето е по-готино от вас!

Всеки може да има някакви проблеми не трябва да се ляга да се умира по тоя повод, нали?
16 Юли 2015, 11:48
silver933 написа:Момчето е по-готино от вас!

Всеки може да има някакви проблеми не трябва да се ляга да се умира по тоя повод, нали?

Работата е там да не предава проблемите си нататък, нали
16 Юли 2015, 11:51
Ginger написа:silver933 написа:Момчето е по-готино от вас!

Точно, макар че и аз бих имала резерви ако разбера, че гаджето ми до скоро е лекувало венерически проблем!
16 Юли 2015, 16:44
Rali_hr написа:Ginger написа:silver933 написа:Момчето е по-готино от вас!

Точно, макар че и аз бих имала резерви ако разбера, че гаджето ми до скоро е лекувало венерически проблем!

Зависи колко добре се познавате с гаджето си, обикновено в редки случаи мога да се доверя, но много зависи от човека отсреща, а и в крайна сметка е добре да се пази и без да сме знаели, че има защо
17 Юли 2015, 08:46
Друг е и въпросът за тва кой колко се пази,масово резервативи се ползват 2-3 пъти и вече не. Всичко живо търси удоволствия,а останалите неща те просто не се случват,
17 Юли 2015, 11:12
Monika_Spasova написа:Друг е и въпросът за тва кой колко се пази,масово резервативи се ползват 2-3 пъти и вече не. Всичко живо търси удоволствия,а останалите неща те просто не се случват,
Как така се ползват 2-3 пъти, един и същ ли имаш предвид, че се ползва по толкова
17 Юли 2015, 15:36
Аз съм на принципа, че е най-важно да се пазим взаимно, за да останат хубавите спомени от секса, а не като се сетиш за Драганчо да си казваш леле този какви бели ми докара, а да се сетиш за самото преживяване, колко хубаво е било то!
21 Юли 2015, 17:02
nushi.kisyova написа:Аз съм на принципа, че е най-важно да се пазим взаимно, за да останат хубавите спомени от секса, а не като се сетиш за Драганчо да си казваш леле този какви бели ми докара, а да се сетиш за самото преживяване, колко хубаво е било то!
Ха, нима някой помни хубавите неща от връзките си? Я си помисли, ти какво помниш?