Как реагирате, когато флиртуват с гаджето ви пред вас?

Re: Как реагирате, когато флиртуват с гаджето ви пред вас?

Мнениеот Mamacita » 01 Окт 2015, 12:31

Pacienti написа:Аз съм за флирта, но между партньорите, това че имаш връзка с някого не означава, че не може да флиртувате помежду си. :)

Не смятам, че е нещо кой знае какво, това е просто флирт, по-готино е като забележиш нещо такова да отидеш и да покажеш кой е шефът и на него би му харесало и твоите желания биха били задоволени, същото се отнася и до него :idea:
Mamacita

Мнениеот Pacienti » 01 Окт 2015, 14:08

Mamacita написа:
Pacienti написа:Аз съм за флирта, но между партньорите, това че имаш връзка с някого не означава, че не може да флиртувате помежду си. :)

Не смятам, че е нещо кой знае какво, това е просто флирт, по-готино е като забележиш нещо такова да отидеш и да покажеш кой е шефът и на него би му харесало и твоите желания биха били задоволени, същото се отнася и до него :idea:

Нещо напоследък май не се изразявам както трябва, казвам, че флиртувам с моя мъж, не трябва да се приемаме за даденост като сме женени... :)
Pacienti

Мнениеот Mamacita » 01 Окт 2015, 15:41

Pacienti написа:
Mamacita написа:

Нещо напоследък май не се изразявам както трябва, казвам, че флиртувам с моя мъж, не трябва да се приемаме за даденост като сме женени... :)

Разбира се, но това, което описах по-горе не изключва флирта между вас, нали? :idea:
Mamacita

Мнениеот Andrey » 05 Окт 2015, 14:12

Важното е да не ви пречи, когато флиртува гаджето ви кгоато вас ви няма, че и това се случва мноого често :mrgreen:
Аватар
Andrey

Мнениеот Bass » 05 Окт 2015, 14:22

Е, по принцип има малко ревност в мене, ама не правя драма. Красиво момиче е, нека да флиртуват колкото си искат. Вечер се прибира в моята хралупа, обаче :mrgreen:
Аватар
Bass

Мнениеот Elica » 05 Окт 2015, 14:31

Bass написа:Е, по принцип има малко ревност в мене, ама не правя драма. Красиво момиче е, нека да флиртуват колкото си искат. Вечер се прибира в моята хралупа, обаче :mrgreen:

Не се ли притесняваш, че така от някой флирт можеш да се прибере после в нечия друга храпупка? :mrgreen:
Аватар
Elica

Мнениеот BeenieGal » 05 Окт 2015, 15:25

Elica написа:
Bass написа:Е, по принцип има малко ревност в мене, ама не правя драма. Красиво момиче е, нека да флиртуват колкото си искат. Вечер се прибира в моята хралупа, обаче :mrgreen:

Не се ли притесняваш, че така от някой флирт можеш да се прибере после в нечия друга храпупка? :mrgreen:

Хайде стига и ти всява такива психози, ако не вярваш на човека до себе си, то няма абсолютно никакъв смисъл в това да сте заедно... а най-хубавото е, че ние жените винаги правим избора, просто така се получава ние да сме тези, които знаем какво правим, независимо от никого и нищо!
Аватар
BeenieGal

Мнениеот Pacienti » 05 Окт 2015, 17:37

Правилно, дай свобода на човека до себе си и можеш да дишаш спокойно, че вероятността да ти изневери е минимална. :)
Pacienti

Мнениеот silver933 » 06 Окт 2015, 09:27

BeenieGal написа:
Elica написа:

Хайде стига и ти всява такива психози, ако не вярваш на човека до себе си, то няма абсолютно никакъв смисъл в това да сте заедно... а най-хубавото е, че ние жените винаги правим избора, просто така се получава ние да сме тези, които знаем какво правим, независимо от никого и нищо!

Да, отивай тези да ги разправяш на всички жени, които се тъпчат в шоколад и със сладолед и реват пред романтични филми. И да не забравяме най-вече, че жените са тези, които маниакално ревнуват, тук просто се правите, обикновено реакциите не са такива, каквито се описват по форумите. :mrgreen:
Аватар
silver933

Мнениеот Harmony » 06 Окт 2015, 11:03

Snejna написа:На мен ми се е случвало да флиртуват със съпруга ми пред мен, а той ясно даваше да се разбере, че няма какво да се получи от този флирт, а въпросната жена беше супер настоятелна. Накрая много се ядосах, защото тя буквално го преследваше и не го оставяше на спокойствие. В крайна сметка мъжо ѝ каза нещо от типа, че си има по-интересни занимания от това да я гледа как му се натиска, а аз стоях безмълвна хахахах :)

В такива ситуации наистина няма как да реагираш, затова пък е важна реакцията на човека до теб :lol:
Аватар
Harmony

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски