17 Авг 2015, 10:05
Anka написа:Лошо няма жените да изглеждат добре, стига само да не се стига до крайности, като повдигнати вежди, прекалено комични носове и подобни
17 Авг 2015, 13:24
Pacienti написа:Anka написа:Лошо няма жените да изглеждат добре, стига само да не се стига до крайности, като повдигнати вежди, прекалено комични носове и подобни
да, права си.затова аз се придържам към естетичните процедури. иначе тези с комичините носове явно са доста смели, за да се подложат на такива прооцедури, защото тук вече говорим за оперативна намеса. в тази връзка се сещам за една певица. не съм фенка на този жанр ( попфолка), но все пак тази жена ми направи впечатление. без да обиждам, но не ми харесва новия и нос.![]()
една жена трябва да подчертае чара си, а не да погрознява зорлем.
18 Авг 2015, 10:37
maminka написа:Pacienti написа:Anka написа:Лошо няма жените да изглеждат добре, стига само да не се стига до крайности, като повдигнати вежди, прекалено комични носове и подобни
да, права си.затова аз се придържам към естетичните процедури. иначе тези с комичините носове явно са доста смели, за да се подложат на такива прооцедури, защото тук вече говорим за оперативна намеса. в тази връзка се сещам за една певица. не съм фенка на този жанр ( попфолка), но все пак тази жена ми направи впечатление. без да обиждам, но не ми харесва новия и нос.![]()
една жена трябва да подчертае чара си, а не да погрознява зорлем.
![]()
![]()
Специално тези д-р Енчев и подобни са се учили на тях, сякаш
![]()
и то в много ранните си години
Ама мен единствено от това би ме било страх най-много, как ще легна под ножа и ще съм сигурна, че носът или там каквото ще ми правят, ще ми хареса, когато се събудя
![]()
18 Авг 2015, 11:37
Pacienti написа:абе то не е много за смях.честно да ти кажа направо са ми като клонинги. пак казвам едно е да си подчертаеш чара леко например малко с хиалуронова киселина, друго е изцяло да ти трансформират лицето.и от голям изведнъж да се сдобиеш с малък нос.
18 Авг 2015, 14:10
maminka написа:Pacienti написа:абе то не е много за смях.честно да ти кажа направо са ми като клонинги. пак казвам едно е да си подчертаеш чара леко например малко с хиалуронова киселина, друго е изцяло да ти трансформират лицето.и от голям изведнъж да се сдобиеш с малък нос.
Е, ама аз не мисля, че все пак го крият де, говоря за пластичните си операции, апък носовете им... няма как да се смаляват малко по малко
18 Авг 2015, 16:47
20 Авг 2015, 11:06
zheleva212 написа:Така е, но при тях видът на кожата е непознаваем заради двата пръста кит отдолу!
20 Авг 2015, 13:06
Pacienti написа:zheleva212 написа:Така е, но при тях видът на кожата е непознаваем заради двата пръста кит отдолу!
в какъв смисъл непознаваем? говориш за естетичните процедури ли?
21 Авг 2015, 10:08
zheleva212 написа:Pacienti написа:zheleva212 написа:Така е, но при тях видът на кожата е непознаваем заради двата пръста кит отдолу!
в какъв смисъл непознаваем? говориш за естетичните процедури ли?
Ставаше дума за това, че кожата не лъже, издава си годинките, ама затова е и по-лесно да се скрие
21 Авг 2015, 11:01