Грохот написа:Факт е, че в един момент е добре да се пипне и тук и там, та то и при младите си е така, не всеки ден си спал достатъчно и спокойно, понякога със ставането изглеждаш по-изморен от предната вечер.
Pacienti написа:Грохот написа:Факт е, че в един момент е добре да се пипне и тук и там, та то и при младите си е така, не всеки ден си спал достатъчно и спокойно, понякога със ставането изглеждаш по-изморен от предната вечер.
и този момент го има. има много млади момичета, които изглеждат надхвърлили 30-те.а в същото време са на по 20-25,но изглеждат зле и преждвременно остарели. то затова и някои от тях прибягват до естетичните процедури.
mihaella написа:Pacienti написа:Грохот написа:Факт е, че в един момент е добре да се пипне и тук и там, та то и при младите си е така, не всеки ден си спал достатъчно и спокойно, понякога със ставането изглеждаш по-изморен от предната вечер.
и този момент го има. има много млади момичета, които изглеждат надхвърлили 30-те.а в същото време са на по 20-25,но изглеждат зле и преждвременно остарели. то затова и някои от тях прибягват до естетичните процедури.
Това в повечето случаи е в следствие на солариуми, кофти грим, никаква грижа, та те дори и да отидат на процедури след това като продължат в същия дух не мисля, че от 20 няма да станат с абонаментни карти при дерматолозите си!
Mauritius написа:Не мога да намеря точната тема за солариумите, но в кой момент разбирате, че сте прекалиликак трябва да реагира кожата
Pacienti написа:Mauritius написа:Не мога да намеря точната тема за солариумите, но в кой момент разбирате, че сте прекалиликак трябва да реагира кожата
ами аз нямам много голям опит със солариумите, но поне момичетата, които съм забелязвяла покрай мен и които са злоупотребили просто стоят неестествено черни, кожата им изглежда повяхнала и ужасно суха, на петна, абе грозна история.
Pacienti написа:аз използвам 30-ти фактор сега. слънцето ми се струва доста безпощадно и затова не съм преминавала към нисък фактор. следвам препоръките на докторката, защото все повече жените подценяват вредата от слънцето за сметка на това да има загар и да си мислят,че така са по-привлекателни.
BeenieGal написа:Pacienti написа:аз използвам 30-ти фактор сега. слънцето ми се струва доста безпощадно и затова не съм преминавала към нисък фактор. следвам препоръките на докторката, защото все повече жените подценяват вредата от слънцето за сметка на това да има загар и да си мислят,че така са по-привлекателни.
Ама 30-ти фактор никак не е нисък, аз почернявам много и с него, а без него мисля, че единствено мога да се препържа
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта