30 Мар 2015, 16:41
renetka написа:Е то пълна ПЪЛНА детоксикация не мисля, че е редно човек на своя глава да си я прави. Аз си я представям с клизми, сол в носа, клизми в носа, очистителни и т.н. Което е драстично и опасно вкъщи да се експериментира...най-малкото след това трябва много внимателно да се приема каквото и да било...
31 Мар 2015, 13:15
dinkog написа:renetka написа:Е то пълна ПЪЛНА детоксикация не мисля, че е редно човек на своя глава да си я прави. Аз си я представям с клизми, сол в носа, клизми в носа, очистителни и т.н. Което е драстично и опасно вкъщи да се експериментира...най-малкото след това трябва много внимателно да се приема каквото и да било...
На детоксикацията е най-опасното захранването и изобщо на всеки тип гладуване това е най-трудната част.
31 Мар 2015, 13:40
renetka написа:dinkog написа:renetka написа:Е то пълна ПЪЛНА детоксикация не мисля, че е редно човек на своя глава да си я прави. Аз си я представям с клизми, сол в носа, клизми в носа, очистителни и т.н. Което е драстично и опасно вкъщи да се експериментира...най-малкото след това трябва много внимателно да се приема каквото и да било...
На детоксикацията е най-опасното захранването и изобщо на всеки тип гладуване това е най-трудната част.
Да, точно. Затова се чудя за това алое...то като че ли си е просто като добавка, а не гладуване, както е примерно с този скъпия кленов сироп (то с него не знам дали се води въобще детоксикация де)...
31 Мар 2015, 15:59
31 Мар 2015, 16:11
31 Мар 2015, 16:24
miron написа:E, Лошо няма да се наблегне на някой органи конкретно, но като цяло предпочитам цялостното поддържане на здравето, а не на парче месо
31 Мар 2015, 16:31
nadqta написа:miron написа:E, Лошо няма да се наблегне на някой органи конкретно, но като цяло предпочитам цялостното поддържане на здравето, а не на парче месо
Съгласна съм, но мисля, че е добре да се започне от органите, които най-много се затлачват като черен дроб и черва!
01 Апр 2015, 12:11
nadqta написа:Добре, аз ли съм глупава и не разбирам, как едно алое ще може да прочисти организма от токсини, при положение, че докато пиеш алое, ядеш какви ли не неща, т.е. дори и да си само на плодове и зеленчуци, то те са най-малко нитратни и съответно продължаваш да затлачваш, докато си мислиш, че се прочистваш![]()
![]()
![]()
01 Апр 2015, 13:05
01 Апр 2015, 13:59