20 Апр 2015, 15:52
annamaria написа:За тази концентрация навсякъде се споменава. Аз нещо не съм наясно![]()
Аз за втори път си взимам гел, но на различна марка, за да разнообразяНа геловете, които разгледах в Ремедиум, пише на всички да се пие по две лъжици, всички са идентично количество и подобна горе-долу цена. Виждам, че има някакви много по-малки грамажи, от които май трябва да се пие по много - примерно по 8 супени лъжици, и в същия момент са много по-скъпи
21 Апр 2015, 11:09
kauda написа:
Не знам с каква сол се солят йогитено английската сол, както написах ако се прекали с водата може да те вкара в тоалетната за ден, тъй че нормално това да доведе до дехидратация. В този случай водата е не повече от 100мл. и през останалото време се пие много вода или чай, отделно плодовете, които за предпочитане трябва да са на сок, но не е задължително.
Filipa написа:Тази английска сол е голяма беля! По-добре нещо по-леко. Зелен чай или течно алое. Да ви е мирна главата
21 Апр 2015, 11:20
21 Апр 2015, 12:37
Krum написа:Няма ли по-лесни начини да се почиства организма, ами трябва алое и какви ли още неща?!![]()
21 Апр 2015, 14:47
Bass написа:Krum написа:Няма ли по-лесни начини да се почиства организма, ами трябва алое и какви ли още неща?!![]()
Има, с глад. Лекар ми го е казвал. Ама си трябва и контрол. Иначе алоето по-скоро не е за слабителен ефект, а баш си прочиства. Не съм пил, но всички жени около мен по цял ден говорят за диети и то в един момент май и ти почваш да поприхващаш.
annamaria написа:За тази концентрация навсякъде се споменава. Аз нещо не съм наясно![]()
Аз за втори път си взимам гел, но на различна марка, за да разнообразяНа геловете, които разгледах в Ремедиум, пише на всички да се пие по две лъжици, всички са идентично количество и подобна горе-долу цена. Виждам, че има някакви много по-малки грамажи, от които май трябва да се пие по много - примерно по 8 супени лъжици, и в същия момент са много по-скъпи
21 Апр 2015, 15:21
21 Апр 2015, 16:02
22 Апр 2015, 11:58
annamaria написа:Filipa, но мисля, че на малките пише да се пие повече, а са по-малки и по-скъпи.
Имаше същата разфасовка, т.е голяма, и juice и gel от листа...
Локумът написа:Не е ли по-лесно да си вземете едно алое и да си пиете?То не са сокове, то не са чайове, много знаете и вие какво сте почнали да пиете
22 Апр 2015, 15:03
Filipa написа:Като минавам покрай аптека, ще погледна, че ми стана интересно. Може просто продуктът да е по-качествен, затова да е по-скъп.
22 Апр 2015, 15:25
renetka написа:kauda написа:
Не знам с каква сол се солят йогитено английската сол, както написах ако се прекали с водата може да те вкара в тоалетната за ден, тъй че нормално това да доведе до дехидратация. В този случай водата е не повече от 100мл. и през останалото време се пие много вода или чай, отделно плодовете, които за предпочитане трябва да са на сок, но не е задължително.
Ми сол ли, соли ли ползват за изчистване на черва, нос, на всичкоИ аз не съм много запозната, май не е достъпно за простосмъртните, а и било опасно вкъщи май да си го причиняваш...
![]()
Казваш ако се прекали с водата - т.е. едно и също количество сол може да се слага в много или малко вода ли?![]()
Тази сол ли се дава преди операции или манипулации?
И това като го правиш все пак те "прокарва" предполагам?
Filipa написа:Тази английска сол е голяма беля! По-добре нещо по-леко. Зелен чай или течно алое. Да ви е мирна главата
Да ти кажа, зеленият чай може да е доста драстичен и хич не лекичъкОт собствен опит.
За алоето тепърва се запознавам и не мога да дам мнение.