17 Дек 2015, 16:48
marsu написа:За някои хора сърмите, зелевата салата, туршиите, киселото зеле с месо и какво ли още не са традиционни и ги хапват почти всяка седмица, да ако се ядат веднъж в годината са супер идея. :) Според мен на Коледа може малко да развържем кесиите и да хапнем нещо, което иначе не си позволяваме.
17 Дек 2015, 18:05
marsu написа:За някои хора сърмите, зелевата салата, туршиите, киселото зеле с месо и какво ли още не са традиционни и ги хапват почти всяка седмица, да ако се ядат веднъж в годината са супер идея. :) Според мен на Коледа може малко да развържем кесиите и да хапнем нещо, което иначе не си позволяваме.
18 Дек 2015, 11:36
22 Дек 2015, 15:32
Mon_ton написа:Аз съм почитател точно на традиционните храни, но мисля тази година да направя някаква много известна рецепта за Султан кебап, точно за коледната вечеря :)
22 Дек 2015, 16:49
rabotnata pchela написа:Mon_ton написа:Аз съм почитател точно на традиционните храни, но мисля тази година да направя някаква много известна рецепта за Султан кебап, точно за коледната вечеря :)
И на мен ми харесват, но тази година мисля на Коледа да пробвам нещо различно, което точно в духа на България се нарича Султан кебап, изобщо не знам от къде идва името му, но ми харесва самата рецепта, затова ще заложа на нея,а ко ми остане време, разбира се, защото обикновено на 25-ти се събираме роднините и може да не остане ред за нищо такова.:)
23 Дек 2015, 13:27
magda написа:rabotnata pchela написа:Mon_ton написа:Аз съм почитател точно на традиционните храни, но мисля тази година да направя някаква много известна рецепта за Султан кебап, точно за коледната вечеря :)
И на мен ми харесват, но тази година мисля на Коледа да пробвам нещо различно, което точно в духа на България се нарича Султан кебап, изобщо не знам от къде идва името му, но ми харесва самата рецепта, затова ще заложа на нея,а ко ми остане време, разбира се, защото обикновено на 25-ти се събираме роднините и може да не остане ред за нищо такова.:)
Е хайде кажете какъв е този султански кебаб, де... само ми палите любопитството.
23 Дек 2015, 14:23
mix_twix написа:Snejna написа:mix_twix написа:Мисля да се постарая да не се вижда покривка от храна по-добра аранжировка от това няма. 8-)
Пищно и по български!
Аз обичам да ми е нежно и красиво, яденето далеч не е най-важното за празниците.
е, вие си стойте гладни у вас, аз не съм докосвал домашна храна от толкова много време, че нямам намерение да пестя от ядене.
23 Дек 2015, 15:53
23 Дек 2015, 16:48
23 Дек 2015, 17:20