Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
12 Май 2015, 10:08
При мен матрака се оказва особен проблем, както и възглавницата, та може да помислиш за подмяна

дори и да не е на целия матрак, то поне един от тези топ матраците, сега в Кауфланд гледах, че са ги пуснали по 60 лева и то за голяма спалня

иначе са над 100
26 Май 2015, 16:02
Абе трудно е, има периоди, в които каквото и да съм правила през деня, вечер заспивам, но е кошмарно, въртя се, горещо ми е, после ми е студено, сънувам кошмари...
26 Май 2015, 16:19
luchia@marco написа:Абе трудно е, има периоди, в които каквото и да съм правила през деня, вечер заспивам, но е кошмарно, въртя се, горещо ми е, после ми е студено, сънувам кошмари...

това е ужасно! Внимавай много какво правиш, през деня, опитай се да не гледаш напрягащи филми, лягай си нормално и рано и спи на хладно, това ще ти помогне за по-добър сън.
27 Май 2015, 10:51
Много е гадно да не можеш да спиш, пък като сънуваш някакви луди неща е още по-ужасно!

Не знам какво да те посъветвам, знам, че за да не сънуваш не трябва да спиш дълго време.
27 Май 2015, 12:15
rabotnata pchela написа:Много е гадно да не можеш да спиш, пък като сънуваш някакви луди неща е още по-ужасно!

Не знам какво да те посъветвам, знам, че за да не сънуваш не трябва да спиш дълго време.

ха, значи, ако искаш да сънуваш трябва да спиш повече.
Иначе обърни внимание дали не се преуморяваш, мислим си, че ако сме много изморени ще спим по-лесно, но всъщност се получава точно обратното. Това е и при децата, ако искаме да спят по-добре и до по-късно на другия ден, най-голямата грешка е да ги изморим до откат.
27 Май 2015, 15:55
И аз знам, че ако си изморен си почиваш по-трудно. Изпробвай някои трикове, вечер не гледай телевизия, чети книга, вземи си топъл душ и най-добре се гушни в любимия
28 Май 2015, 08:12
Снощи изобщо не можах да спя, толкова много емоции ме бяха застигнали, че нямаше как да си отдъхна, за съжаление.
29 Май 2015, 08:19
Pipilota написа:Снощи изобщо не можах да спя, толкова много емоции ме бяха застигнали, че нямаше как да си отдъхна, за съжаление.
Охоо

) какви емоции те държат будна по цяла нощ?
29 Май 2015, 09:59
Качествен сън се постига само и единствено, ако преди лягане наистина не се занимаваме с никакви неща, които могат да ни напрягат, а трябва спокойно да си стоим и да си почиваме. Ако сме много превъзбудени няма как да спим спокойно и нормално.
01 Юни 2015, 15:28
Пълнолунието не ви ли влияе, вчера пак имаше такова и не можах да спя, а по принцип рядко ми се случва да ми пречи на съня.