06 Авг 2015, 13:19
Pacienti написа:ramimni написа:Gorica23 написа:Естествено, че само големите се покриват, иначе трябва да тръгнем с бурки...
Ами на мен сякаш ми се е случвало да променят цвета си и малките бенки, но не порастват, просто се променят, дали е нормално
Както казва моята дерматоложка, най-важното нещо за предпазване от злокачествени заболявания на кожата е самонаблюдението.
Ето линк към нейна публикация, където много добре е обяснено каво представляват и как да следим бенките си:
http://www.drkaliasheva.com/articles/benkite
06 Авг 2015, 14:44
magda написа:Pacienti написа:ramimni написа:Ами на мен сякаш ми се е случвало да променят цвета си и малките бенки, но не порастват, просто се променят, дали е нормално
Както казва моята дерматоложка, най-важното нещо за предпазване от злокачествени заболявания на кожата е самонаблюдението.
Ето линк към нейна публикация, където много добре е обяснено каво представляват и как да следим бенките си:
http://www.drkaliasheva.com/articles/benkite
Доста неща научих от докторката ти, също и за косата има много полезна информация, не зная дали си попадала на нея
06 Авг 2015, 16:24
07 Авг 2015, 11:00
ramimni написа:Скоро попаднах на този сайт на лекарката и се изненадах, че дават толкова много инфо, коса и кожа - от-до!Поне имаш идея как да се погрижиш за себе си в даден момент, поне докато стигне при нея
07 Авг 2015, 15:24
Gorica23 написа:ramimni написа:Скоро попаднах на този сайт на лекарката и се изненадах, че дават толкова много инфо, коса и кожа - от-до!Поне имаш идея как да се погрижиш за себе си в даден момент, поне докато стигне при нея
И аз бях приятно изненадана от сайта й, доста изчерпателна информация, поднесена разбираемо, не се губиш в термини... Темите за полово предаваните болести също са много интересни, тя май не е само дерматолог
07 Авг 2015, 16:31
Pacienti написа:Gorica23 написа:ramimni написа:Скоро попаднах на този сайт на лекарката и се изненадах, че дават толкова много инфо, коса и кожа - от-до!Поне имаш идея как да се погрижиш за себе си в даден момент, поне докато стигне при нея
И аз бях приятно изненадана от сайта й, доста изчерпателна информация, поднесена разбираемо, не се губиш в термини... Темите за полово предаваните болести също са много интересни, тя май не е само дерматолог
Голям професионалист е Каляшева, само хубави неща мога да кажа за нея, има индивидуален подход и не и теглиш думите с ченгел, обяснява всичко.
Gorica правилно си разбрала, освен дерматолог е и венеролог, което е много полезно...
10 Авг 2015, 14:30
penny написа:[quote="Pacienti"
Голям професионалист е Каляшева, само хубави неща мога да кажа за нея, има индивидуален подход и не и теглиш думите с ченгел, обяснява всичко.
Gorica правилно си разбрала, освен дерматолог е и венеролог, което е много полезно...
То като гледам, да ви кажа, май при друг лекар няма смисъл да ходимсамо някой вътрешни болести може да обаждаме от време на време
Шегата на страна, но наистина й е богат сайта, а щом и самите прегледи минават по такъв начин - перфектно
10 Авг 2015, 15:06
Pacienti написа:penny написа:[quote="Pacienti"
Gorica правилно си разбрала, освен дерматолог е и венеролог, което е много полезно...То като гледам, да ви кажа, май при друг лекар няма смисъл да ходимсамо някой вътрешни болести може да обаждаме от време на време
Шегата на страна, но наистина й е богат сайта, а щом и самите прегледи минават по такъв начин - перфектно
Така е, с чиста съвест я препоръчвам, не са много лекарите, при които имаш пълен достъп до изследванията и процедурите, които са ти правени.
10 Авг 2015, 15:07
10 Авг 2015, 15:52
Mamacita написа:Pacienti написа:Така е, с чиста съвест я препоръчвам, не са много лекарите, при които имаш пълен достъп до изследванията и процедурите, които са ти правени.
Аз тайничко ви следя, досега мисля, че не съм писала в тази тема, но д-р Каляшева няма само кабинет, а цял комплекс с лаборатория и т.н., така ли