16 Апр 2015, 17:09
28 Апр 2015, 09:36
Мисля че хората трябва да правят разлика м/у правенето на секс и на любов, от там могат да се променят и позите. Ако си падат по 69 и аналния секс не мисля, че влиза в правенето на любов!Ginger написа:dinkog написа:Той самият секс като цяло доста сплотява отношенията, от там нататък е добре да се съобразите с общото настроение и нещата стават от само себе си
И аз съм на това мнение, някак не смятам, че има значение нещо конкретно, въпреки че всеки си знае какво обича другия
21 Май 2015, 14:00
dinkog написа:Мисля че хората трябва да правят разлика м/у правенето на секс и на любов, от там могат да се променят и позите. Ако си падат по 69 и аналния секс не мисля, че влиза в правенето на любов!Ginger написа:dinkog написа:Той самият секс като цяло доста сплотява отношенията, от там нататък е добре да се съобразите с общото настроение и нещата стават от само себе си
И аз съм на това мнение, някак не смятам, че има значение нещо конкретно, въпреки че всеки си знае какво обича другия
26 Май 2015, 15:57
30 Май 2015, 21:32
Напротив, жените си умират за романтика!luchia@marco написа:Смятам, че с романтиката може да се прекали и границата е съвсем тънка, в един момент си става досадно... и за двата пола!
01 Юни 2015, 10:57
01 Юни 2015, 11:57
01 Юни 2015, 14:38
01 Юни 2015, 15:49
S_Milenska написа:Аз искам много да имам много романтичен мъж, да ми подарява цветя, да ме води някъде, да ми прави подаръци.
02 Юни 2015, 09:43
Snejna написа:S_Milenska написа:Аз искам много да имам много романтичен мъж, да ми подарява цветя, да ме води някъде, да ми прави подаръци.
Хехе, понякога не е и тов амного хубаво, моят е страшно романтичен, което до някъде ме напряга, а след всеки романтичен жест би следвало да си му благодарна.