inkka написа:Здравейте,
имам син на 4 години от доста време има подут лимфел възел на шията от дястната страна.Личната лекарка го отдава на честото боледуване от вирусни заболявания, настинки.Аз обаче съм силно притеснена при настояване от моя страна пусна изследвания пкк, дкк и суе .Като трябва да се има впредвит, че в момента на изследването не е болен в смисъл настинка или вирус.
Резултати:
HGB 106 при стойности 130 - 180
MCH 20.9 при стойности 26.5 - 32
MCV 62.5 при стойности 82 - 98
LYM 47.2 при стойности 20 - 40
пкк
LY 0.47 при стойности 0.20 - 0.40
написала съм Ви само стойностите който не са в норма всички останали показатели а в норма. СУЕ 8 мм. Въпросът ми е притесненията ми основателни ли са, тези показатели трябва ли да ме притесняват и трябва ли да се консултирам със специалист въпреки мнението на личният лекар?
Предварително Ви благодаря за отговора!
iliana444 написа:zdraveite bix iskala da popitam sled kato imam xronologichen apandisit opasnolie i dali 6te se poqvi pak ili trqbva da sa po silni bolkite za pimerno da se operira
Ивета написа:Здравейте ! Искам да попитам какво е лечението при рак на гърлото ! Много е спешнo..........
violeta_bogdanova написа:Здравейте д-р Тулев! Преди 5 дни ми правиха операция за изрязване на туморно образование на гърба. Ходя на превръзка всеки ден. Днес сестрата ми каза, че раната е зачервена и неспокойна. Искам да попитам дали това е нормално?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта