Теми
Пълнен хляб – правили ли сте такъв и с какво го пълните?
30 04 Мар 2017, 20:56
Какви сирена са подходящи за фондю?
14 04 Мар 2017, 17:13
Три заблуди за спагетите - обичани и популярни
63 03 Мар 2017, 10:43
Как използвате кондензираното мляко, за какви рецепти е подходящо и какво може да се замести с него?
12 02 Мар 2017, 11:15
Какви варианти на греяно вино можете да ми предложите?
9 28 Фев 2017, 12:23
Дайте ми идея за универсално тесто за различни печива!
10 21 Фев 2017, 14:48
Най-вкусният огретен - кой как го прави?
9 20 Фев 2017, 16:43
Знаете ли как да държите правилно ножа и да режете с него?
12 20 Фев 2017, 14:39
Хапвате ли червено зеле и как го приготвяте?
13 17 Фев 2017, 18:20
Застройка за супа – видове и приложения
17 17 Фев 2017, 14:41
Какви зеленчуци си отглеждате в саксии, за да ги ползвате отново?
7 17 Фев 2017, 13:46
Мога ли да ползвам различни семена в приготвянето на торти?
6 17 Фев 2017, 12:43
Опитахте ли да консервирате с помощта на свещ – какъв е ефектът?
8 16 Фев 2017, 13:00
Тайната на пандишпана – все още не съм я открила, можете ли да ми помогнете?
33 14 Фев 2017, 10:41
12 11 Фев 2017, 11:18
Как приготвяте разнообразен и вкусен омлет? :)
46 08 Фев 2017, 13:45
За какво е важен витамин К и за как да го набавям?
11 06 Фев 2017, 14:49
Съчетавате ли ястията на една вечеря?
25 06 Фев 2017, 12:20
Как съхранявате свежите марули и лук за по-дълго?
27 06 Фев 2017, 12:12
Магарешко и конско мляко и месо – опитвал ли е някой?
24 06 Фев 2017, 11:29
Какво да правя или не правя, за да не съсипя цял бидон кисело зеле?
15 06 Фев 2017, 10:49
Неизвестни, странни и любими сирена - хайде да обсъдим!
30 03 Фев 2017, 14:58
Варене на месо с оцет и сол - допринася ли за по-добър вкус?
13 02 Фев 2017, 12:32
4 02 Фев 2017, 09:25
Ако променя съставките за тирамису, ще се получи ли десертът?
8 01 Фев 2017, 17:00